IBU
715    SOLD
- +
EXPIRED
400 DKK
250 DKK

6-retters menu hos Restaurant IBU på Vesterbro – Kendt Michelin-kok laver asiatisk fusionsgastronomi

To år i træk har han vundet Danmarks største kokkekonkurrence. Han har været køkkenchef på den verdenskendte Michelin-restaurant Atelier Crenn i Californien og står bag én af Københavns bedste nye restauranter. Med Restaurant IBU har Henrik Jyrk kastet sin kærlighed over det asiatiske fusionskøkken. Gæsterne forkæles med fantastiske smage, der pirrer og forfører. Teknikkerne er oldgamle, og inspirationen hentes i alt fra Malaysia til Singapore, Japan og USA.

WHAT YOU GET

Få 6-retters menu hos Restaurant IBU på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx paratha, sydøstasiatiske fladbrød med jordskokkepuré og sprødstegte fedtegrever. Få tun-sashimi toppet med marinerede rødbeder og friskrevet wasabi. Nyd klassisk rendang med bøgehatte, shiitake-svampe og kantareller, serveret med kokossyltet agurk og frisk lime. Få spareribs med malaysisk BBQ-marinade lavet på hoisin, honning og mild chili. Smag grillet iron steak med miso, yuzu kosho og lime, serveret med pak choy marineret i tosazu. Nyd passionsfrugtfromage med vaniljeis, krystalliseret hvid chokolade, lime, karamelliseret mælkechokolade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant IBU
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. maj 2019
  • Booking skal foretages via www.restaurantibu.dk – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - torsdag, kl. 18-24
Fredag - lørdag, kl. 18-02

+ ABOUT

Én af sidste års største restaurantåbninger og ikke uden grund. Henrik Jyrk er et kendt navn i kokkeverdenen, og med IBU har han taget det asiatiske køkken til nye højder. Ét år efter deres åbning er de blevet kåret som Danmarks Bedste Eksotiske Restaurant. De er med i den alternative Michelin-guide, og Berlingske skrev ”Ny asiatisk smagseksplosion – en 1. klasses smuttur til Malaysia og Singapore”.

Køkkenet er åbent og kokkene nogle af landets bedste. Tunen hentes hjem fra det verdenskendte Tsukiji fiskemarked i Tokyo, mens grøntsagerne er lokale og kødet fra danske kvæg & svin. Hos Restaurant IBU sendes københavnerne på opdagelsesrejse i det farverige asiatiske fusionskøkken. Omgivelserne er storslåede, og maden slår benene væk under gæster og madanmeldere.

+ WHERE

Vesterbrogade 56
1620 København V