Kendt karamelkogeri: Frit valg til alt hos Karamelleriet i Jægersborggade – Få alt fra håndlavede karameller overtrukket med chokolade til flødekarameller med mint og lakrids

Simon Evers
Head Concierge
989 købt
100,-    /    50,-

Hårde, bløde, søde og knasende sprøde! I mere end ét årti har københavnere og turister sværmet om deres karamelkogeri. De koger ren karamelmasse i store kobbergryder over åben ild. Deres karameller er håndlavede, og de formes og klippes foran kunderne i det åbne karamelværksted. Hos Karamelleriet bliver kunderne fristet og forkælet i en verden af forskellige konsistenser og smage. Deres karameller er i verdensklasse og har trukket overskrifter i alt fra Travel + Leisure til Condé Nast og The New York Times.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Karamelleriet i Jægersborggade. Køb ét eller flere værdibeviser. Få søde lakridskarameller og bløde flødekarameller overtrukket med mørk belgisk chokolade. Smag Bornholmsk Granit, hård lakrids-mintkaramel rystet i lakridspulver. Køb chokoladekarameller med et strejf af lakrids og flødekarameller med kokos og flormelis. Få knasende sprøde karamelbrud med peanuts. Køb flødekarameller med birkerøget flagesalt fra SALTVERK på Island. Få Fru Fin, chokoladekarameller overtrukket med karamelliseret mælkechokolade. Køb Solstrejf med passionsfrugt og hvid chokolade. Få frugtkarameller med citrus, hindbær-vanilje og jordbær. Smag Tusmørke, vaniljefudge overtrukket med lakrids og belgisk chokolade. Køb håndlavede karameller som selvforkælelse og gave. Bland-selv eller vælg karameller pakket i fine dåser og gaveæsker.

Karamelleriet

Jægersborggade 36
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Karamelleriet i Jægersborggade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. april 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Karamelleriet

Sagt af andre

Verdens bedste karameller!
Super flot butik og skønt udvalg af de lækreste karameller…
Indrømmet – jeg er blevet super afhængig!
Mums! Jeres karameller er så gode.
Af hjertet tak for de mest fantastiske karameller!
Jeg kommer helt sikkert igen og igen og igen...

Af Peter, Ingrid, Camilla, Henrik, Henriette & Alex – Kilde: Facebook

Om Karamelleriet

Karamelleriet er skabt med respekt for det gamle håndværk og med ønsket om at udfordre den klassiske karamel. Inspirationen finder de dygtige karamelkogere i deres omgivelser, og i hvad de selv og deres kunder har lyst til at prøve. Deres bornholmske aner er tydelige at spore. Udvalget er imponerende, og deres karameller har vundet anderkendelse i ind- og udland.

Hos Karamelleriet kommer kunderne helt tæt på produktionen og ser, hvordan karamellerne bliver til – fra karamelmassen langtidskoges i store kobbergryder til den hældes på kølebordet, formes, klippes og pakkes. Her deler karamelkogerne flittigt varme smagsprøver ud, mens duften af karamel fylder det hyggelige værksted. Kunderne kommer fra hele verden og smagen – den kan ingen hamle op med.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 10:00-17:30
Lørdag, kl. 11:00-15:00

(OBS! I uge 16+17 lukker Karamelleriet alle hverdage kl. 16:00)

100,-    /    50,-
UDLØBET
989 købt

Afsluttet:
21-01-2019

Karamelleriet

Jægersborggade 36
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Karamelleriet i Jægersborggade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. april 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Karamelleriet
UDLØBET