Tacopop Østerbro
500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
230 DKK
115 DKK

Tacos & drikke for 2 personer hos Tacopop på Østerbro – Smag vilde tacos med alt fra pulled pork til avocado, syltede rødløg, okse og slow cooked chicken

I hjertet af Østerbro tryller anerkendte kokke med braiseret kød, mexicanske saucer, marinader, chilier og friskbagte tortillas. Lokalerne er fyldt med store kaktusser og glade gæster, mens væggene er prydet med malerier af mexicanske wrestlere og digtere. Hos Tacopop videreføres de stolte mexicanske madtraditioner. Her tilberedes tacos på lokale råvarer og specialiteter fra det solbeskinnede Mexico. Opskrifterne er gået i arv gennem generationer, og smagen er helt fænomenal.

WHAT YOU GET

Få tacos & drikke for 2 personer hos Tacopop på Østerbro. Spis i det populære taqueria eller bestil 'to go'. I får i alt 6 tacos, som I selv vælger fra menuen, akkompagneret af 2 valgfrie salsaer. Smag Cochinita Taco med pulled pork, mexican sauce, friteret chicharrón og rødløg syltet i limejuice. Få tacos med okse og lynstegte løg eller med mexicansk chorizo. Smag Pollo Macho Taco med slow cooked chicken og veganske tacos med avocado, bønner og syltede rødløg. Vælg frit mellem alle salsaerne i den store salsa-menu, der spænder over alt fra salsa verde til tatemada, de zanahoria og salsa habanero. Nyd mexicansk lemonade – agua frescas – lavet på tropisk tamarind, sydamerikanske blomster og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Tacopop på Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. marts 2019 (der er ferielukket fra den 23. december til den 4. januar)
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11:30-21:00

+ ABOUT

Kærligheden til det mexicanske gadekøkken er enorm, og maden er en sand fryd for både gane og øje. Historien om Tacopop starter tilbage i 2015 med et hold af mexicanske kokke, som ville byde københavnerne på autentisk mad fra deres hjemland. De startede med en food truck, og tidligere i år slog de så dørene op til deres første taqueria.

Hos Tacopop er der fokus på økologi, bæredygtighed og den ægte smag af Mexico. I køkkenet bugner det med solmodne avocadoer, marinader og special-importerede chilier. De mexicansk-inspirerede lokaler er tæt pakket med madglade københavnere, og den livlige stemning sender gæsternes tanker mod varmere himmelstrøg.

+ WHERE

Odensegade 20
2100 København Ø