Meille
825    SOLD
- +
EXPIRED
345 DKK
199 DKK

5-retters menu hos Restaurant Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Han er ved at opbygge et mindre restaurantimperium i København. Hos Restaurant Meille byder den tidligere Michelin-kok, Mads Rye Magnusson, på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, stemningen er afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Her byder nogle af landets dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på nordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx friterede jordskokkechips med valnødde- og baconcrumble, jordskokkecreme og purløg. Få saltet torsk med dild, mayo og kartoffel vendt i granolie. Nyd grød på perlebyg med syltet gulerod, kinaradise, ristede hasselnødder, crème fraîche og friskrevet peberrod. Smag braiseret okse eller Grambogård-gris med grillet kål, purløgsblomster og sauce på vilde danske bær. Nyd nynordisk risengrød på stegte ris, serveret med mælkecrumble, frysetørret yoghurt samt yoghurt-is tilsmagt med stjerneanis og kanel.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. april 2019
  • Booking foretages via [email protected]– anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres gastronomi med udgangspunkt i sæsonen, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød. Her er der fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Restaurant Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har på under ét år modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K