Heimdalsgade22
309    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Brunch med kaffe/te for 2 personer hos Heimdalsgade22 – Hip københavner-café byder på vilde brunchlækkerier

Hygge, brunch og seriøst gode råvarer! I 2015 overtog fire venner et nedlagt kiosklokale på Nørrebro og omdannede det til én af byens hippeste caféer. På de gamle murstensvægge hænger der nu skateboards, kunst og vilde planter, mens fede vinyler fylder caféen med bløde vibes. Hos Heimdalsgade22 står den på retro 60'er dagligstuehygge og glade gæster fra hele København. Her dufter der så skønt af friskbrygget kaffe, og over disken serveres brunchtallerkener i linde strømme.

WHAT YOU GET

Få brunch med kaffe eller te for 2 personer hos populære Heimdalsgade22. Nyd grillet avocado og økologisk rav-ost fra Thyborøn. Få nybagte surdejsboller, marmelade, lufttørret parma-skinke og salami. Få blødkogt æg samt yoghurt med hjemmeristet müesli og ahornsirup. Nyd lækker te eller speciality coffee brygget på årstidens fineste kaffebønner. Vælg mellem espresso, cortado, fløjlsblød latte og meget mere. Invitér venner, veninder og kæreste på brunch serveret i vildt hyggelige omgivelser på Nørrebro.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Heimdalsgade22
  • Brunch serveres alle ugens dage frem til kl. 16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. februar 2019
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 8-18
Fredag, kl. 8-19
Lørdag, kl. 10-19
Søndag, kl. 10-18

+ ABOUT

Menukortet er spækket med hjemmelavede lækkerier, og skuldrene sænker sig næsten instinktivt, så snart man træder ind i caféen. Hos Heimdalsgade22 står den på hygge, ro og varme. Kaffen er af egen blend, råvarerne er økologiske, og bag den åbne disk står dygtige baristaer, som brænder for mad & kaffe.

På væggene hænger der kunst og fotografier fra up and coming danske kunstnere. Stolene kommer fra det tidligere Nakskov Skibsværft, mens de seje bord-bænke-sæt er fra gamle DSB-busser. Stemning emmer af nørrebro’sk afslappethed, og det kommer næppe som nogen overraskelse, hvorfor Heimdalsgade22 har vundet så mange københavnske hjerter.

+ WHERE

Heimdalsgade 22
2200 København N