Topanmeldt: Frit valg til al mad & drikke hos hippe Wecycle på Islands Brygge – Unikt cykel- og cafékoncept har indtaget København

Simon Evers
Head Concierge
750 købt
200,-    /    99,-

Pocherede æg og avocado. Græsk yoghurt med honningristet granola, chiafrø og blåbær. Friske salater, færøsk laks, speciality coffee, øko-vin og prisvindende mikrobryg. Hos Wecycle lokker menukortet foodies og feinschmeckere fra hele København, mens baglokalet huser smukke, specialbyggede cykler. Udsigten til Københavns Havn er betagende, murstensvæggene er blottede, og stemningen er helt fantastisk! Her er lokalerne fyldt med cykelgear og madglade københavnere.

Det får du

Du har frit valg til al mad & drikke hos Wecycle på Islands Brygge. Køb ét eller flere værdibeviser. Få brunchtallerkener med alt fra scrambled eggs og bacon til varmrøget laks, avocado, hjemmebagte vafler og passionsfrugt. Nyd surdejsboller, kanelsnurrer og smørbagte croissanter. Få pocheret æg på surdejsbrød med avocado og mandler. Smag klassisk cæsar-salat med kylling og parmesan samt salater med danske æbler, pærer, karamelliserede valnødder, feta og hindbær-vinaigrette. Få sandwich i surdejsbrød med kylling, peanut butter, chutney og ananas. Smag færøsk laks med dild og citron. Få tapasbrætter med oste & charcuterie, sicilianske oliven, nødder og hummus. Nyd espresso, cortado og fløjlsblød latte. Få friskpresset juice, skønne teer og øko-saft fra Bornholms Mosteri. Nyd danske special-øl, vine hentet hjem fra små økologiske vingårde i Sydafrika, Italien og meget mere.

Wecycle Copenhagen

Islands Brygge 21
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Wecycle Copenhagen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. februar 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. med frit valg til al mad & drikke

Sagt af andre

Et virkelig cool sted!
Jeg kan ikke gøre andet end at anbefale Wecycle til alle!
Min absolutte favorit-cafe...
Perfekt til morgenmad og afkobling fra byens stress og jag!
Fantastisk mad, kaffe og smukke cykler!
Du drikker din kaffe og spiser mad, mens du sidder mellem vintagecykler...

Af Martin, Jannick, Jane, Ulrik, William & Lea – Kilde: Facebook & Google

Om Wecycle Copenhagen

Konceptet er unikt og stemning helt speciel! Hos Wecycle kommer madglade københavnere, cykelentusiaster og feinschmeckere. Alt er nøje udvalgt – lige fra de specialdesignede cykelsadler til den friskfangede laks og verdens fineste kaffebønner. Her er sund og nærende livsstil i fokus, og maden laves fra bunden på økologiske råvarer i sæson.

Historien om Wecycle handler om et islandsk ægtepar med en drøm. En drøm om at skabe et unikt oplevelseskoncept i København og om at kombinere speciallavede cykler med seriøst god mad og drikke. Det hele startede så småt tilbage i 2008, da de begyndte at eksperimentere med gamle, skrottede cykelrammer, til i dag, hvor deres koncept har fået opmærksomhed i både ind- og udland.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 8-21
Lørdag, kl. 9-22
Søndag, kl. 9-21

200,-    /    99,-
UDSOLGT
750 købt

UDSOLGT!

Wecycle Copenhagen

Islands Brygge 21
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Wecycle Copenhagen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. februar 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. med frit valg til al mad & drikke
UDSOLGT