The Donut Shop
801    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

6 valgfrie donuts hos The Donut Shop i Indre By – Invitér venner & veninder på byens vildeste donuts

En hel butik kun med donuts! De har vundet Byens Bedste og er ét af landets stærkeste kagebrands. De ligger i hjertet af København og byder på alt, hvad en sand kageelsker tør drømme om. Hos The Donut Shop er hver eneste donut håndlavet og bagt med kærlighed. I montren ligger friskbagte donuts på rad & række, og udvalget spænder over alt fra Original Glaze til donut-varianter med espressoglasur, skumfiduser og hvid belgisk chokolade.

WHAT YOU GET

Få 6 valgfrie donuts hos The Donut Shop i Indre By. Bestil 'to stay' eller 'to go'. Du har frit valg i den bugnende kagemontre, der hver morgen fyldes op med flere end 20 forskellige donut-varianter. Smag Original Glaze, Caramel Crunch og The Homer med jordbær og tivoli-krymmel. Få overdådige donuts med amerikanske skumfiduser, mørk chokolade og knust Oreo. Nyd Cinnamon Sugar, Marshmallow Blue og Pink Lady. Få donuts med blåbær-frosting og hvid belgisk chokolade. Smag varianter med Smarties og ingefær. Få glinsende donuts med citron-frosting, frysetørrede hindbær og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos The Donut Shop
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. december 2018
  • Vælg frit mellem alle donuts (gælder dog ikke deluxe donuts)
  • Hvis du skal hente et større antal donuts, er det en god ide at forudbestille via e-mail
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 11-18
Lørdag, kl. 11-19

(der kan forekomme dage, hvor der er udsolgt før normal lukketid)

+ ABOUT

Hos The Donut Shop er det passion og kreativitet, som er drivkraften bag byens succesombruste kagebutik. Hver morgen fyldes montren med håndlavede donuts i klassiske og innovative varianter. Og hvis det ikke var for udsigten til livet i Larsbjørnsstræde, ville The Donut Shop være som taget ud af Soho i New York.

Kageopskrifterne tager afsæt i de stolte amerikanske donut-traditioner, mens inspirationen kommer fra hele verden. Her kommer kageglade københavnere i hobetal for at nyde lækkerier i byens hippe donut-univers. Her er der bløde sofaer, rå murstensvægge og donut-formede puder, og montren bugner med de vildeste donuts, byen kan præstere.

+ WHERE

Larsbjørnsstræde 8
1454 København K