Topanmeldt: 2 poke bowls + 2 drikke hos MAUI på Nørrebro og Islands Brygge – Hip poke-joint trækker overskrifter i Politiken, AOK og ELLE

Simon Evers
Head Concierge
1500 købt
250,-    /    125,-

Politiken & AOK skrev allerede om dem, inden de nåede at slå dørene op. De var nogle af de første til at lave poke i København, og på åbningsdagen stod der hundredvis af mennesker i kø. I dag, blot ét år senere, har MAUI indtaget Nørrebro og Islands Brygge, og deres tredje location er allerede på vej. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, råvarerne er bæredygtige og varierer efter sæson. Invitér venner, veninder og kæreste på verdens hippeste food trend – sushi in a bowl.

Det får du

Få poke bowls & drikke for 2 personer hos MAUI på Nørrebro og Islands Brygge. Spis i de hippe restauranter eller bestil 'to go'. Vælg frit mellem alle køkkenets poke bowls. Nyd One med friskfanget laks, ris og edamamebønner, toppet med avocado, forårsløg, syltet ingefær, goma-dressing og ponzu. Få Seven med spicy tuna, avocado, kimchi og chili-mayo. Smag veganske bowls med alt fra tofu til tang, quinoa, syltet rødløg og rødkål. Få Ten med tsukune chicken meatballs og teriyaki-sauce samt Three med laks, kimchi, sort sesam og ponzu. Vælg Five med tun, edamamebønner, marineret gulerod, ingefær og chili-dressing. Nyd hjemmelavet iste, lemonade med frisk lime og meget mere.

MAUI

Ravnsborggade 12D
2200 København N

Reykjaviksgade 3
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos MAUI på Nørrebro og Islands Brygge
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. februar 2019

Sagt af andre

Helt sindssygt lækkert!
Min favorit pokebar i København!
Super sundt, nærende og lækkert.
Deres poke er et ’must try’…
MAUI skuffer aldrig – byens bedste poke!
Jeg har prøvet mange pokebarer, men MAUI er det eneste sted, jeg kommer tilbage.

Af Daniel, Isabelle, Haley, Mathilde, André & Ida – Kilde TripAdvisor & Google

Om MAUI

Fra kysterne på Hawaii til gaderne i København! Hos MAUI fusionerer dygtige kokke hawaiianske poke bowls med nordisk gastronomi og smagsindtryk fra hele verden. Rammerne er indbydende og hippe, fyldt med madglæde og bløde vibes. Her er der fokus på sundhed, bæredygtighed og de bedste råvarer i sæson.

MAUI’s kombinerede restauranter & take aways tager gæsterne på smagsrejse til de amerikanske solskinsøer. De åbne køkkener bringer mad, gæster og kokke helt tæt på hinanden. Respekten for de hawaiianske madtraditioner er enorm, alt bliver lavet in-house og smagen – den kan ingen hamle op med.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 11-21
Lørdag - søndag, kl. 12-21

250,-    /    125,-
UDSOLGT
1500 købt

UDSOLGT!

MAUI

Ravnsborggade 12D
2200 København N

Reykjaviksgade 3
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos MAUI på Nørrebro og Islands Brygge
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. februar 2019
UDSOLGT