Behov Vesterbro
1500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
100 DKK

2 valgfrie pizzaer hos Behov – Hip pizzabar udvider til Vesterbro og fremhæves af 'den alternative Michelin-guide'

De har fået 5 hjerter i Politiken. De er blevet nomineret til iBYEN-prisen i år og er fremhævet sammen med landets fineste restauranter i 'den alternative Michelin-guide', White Guide. Det hele startede i Nordvest tilbage i 2016 med en pizzabar, som bare gjorde tingene endnu federe end alle andre. Nu to år senere har Behov åbnet 2’er i de lokaler, der tidligere husede Michelin-kokken Nikolaos Strangas’ dessertbutik.

WHAT YOU GET

Få 2 valgfrie pizzaer hos Behov ved Søerne på Vesterbro. Tag plads i den lille, hippe pizzabar eller bestil 'to go'. Vælg frit mellem alle pizzaerne på kortet eller gå byg-selv-vejen, hvor du designer din egen pizza ud fra valg af dej, sauce, ost og toppings. Nyd Obelix med tomatsauce, mozzarella, vildsvinepølse, valnødder og balsamico. Få Storm med gedeost, krydret italiensk pølse, aubergine og friske tomater. Vælg Blærerøv med tomatsauce, økologisk fior di latte, bresaola, balsamico og rucola. Få Blegfis med hvid sauce, mozzarella, meatballs og salvie eller smag Lunefuld med tomatsauce, italiensk skinke, oliven og grillede artiskokker. Du kan også gå byg-selv-vejen og vælge mellem alt fra mozzarella til gorgonzola, pancetta, pepperoni, chilikrydret salami og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Behov på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. februar 2019
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 16:30-21:00

+ ABOUT

Med afsæt i de norditalienske pizzatraditioner sætter garvede restauratører skarpt på pizza og tager smagen til helt nye højder i København. Her er der fokus på kvalitet og bæredygtighed. Gæsterne kan vælge 'byg-selv' eller gå på opdagelse i menuen over de 'De Urørlige' pizzaer, som der ikke kan ændres på. Pizzakortet spænder over alt fra det klassiske til det innovative med lokale råvarer i sæson.

Hos Behov skinner kærligheden til den italienske pizza igennem hver en servering. Melet er det fineste, der kan opstøves, og hentes hjem fra landbrug i Italien. Mozzarellaen er økologisk og fremstilles på det familieejede mejeri La Treccia. Siden deres første pizzabar åbnede i Nordvest, er det væltet ind med anerkendelse. Og nu er Behov endelig rykket ind mod hjertet af København, blot et stenkast fra Søerne.

+ WHERE

Åboulevard 7
1635 København V