God mad & vino: Frit valg til alt hos topanmeldte Beviamo på Østerbro – Italiensk vinbar & spiseri byder på alt, hvad hjertet kan begære

Simon Evers
Head Concierge
625 købt
200,-    /    99,-

Vidunderlig stemning, rasende hyggeligt, byens bedste, fyldt med nærvær og kærlighed. Roserne styrtregner over Beviamo på Østerbro, hvor god mad, vin og stemning går op i en højere enhed. Manden bag, Jesper Remo, ved hvad han laver. I 2015 slog han dørene op til Nebbiolo Winebar, der strøg til tops i København med 5 stjerner i Berlingske. Nu har han åbnet ny vin- og madperle i hjertet af Østerbro. I køkkenet er italienske kokke fløjet ind, og vinene er hentet hjem fra små vingårde i Italien samt resten af verden.

Det får du

Du har frit valg til alt hos topanmeldte Beviamo på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner, veninder og kæreste på fantastiske mad- og vinoplevelser. Smag risotto med sicilianske tomater, græskar og ristede hasselnødder. Få burrata med langtidsstegte cherrytomater, pesto og hjemmebagt focaccia. Smag oliven fra Puglia og hjemmelavet spaghetti med rødvin og blue cheese. Nyd italienske oste – alt fra gorgonzola til grana padano og picorino. Få salami og mortadella fra små landbrug i Emilia-Romagna. Nyd tiramisu med italiensk kaffe og chokoladekage med karamelliserede figner. Smag vin fra Claudio Solito’s hæderkronede vinmarker i Piemonte og hvidvin fra Fratelli Bianco i Asti. Nyd Barbera fra Remo Hohler og Nebbiolo dyrket af Simone Scaletta på de norditalienske bakketoppe i Langhe. Smag Pinor fra Nappa Valley i Californien, tysk Riesling og Grüner Veltliner hentet hjem fra Østrig. Få Espresso Martini, Aperitivo Spritz, Negroni og meget mere.

Beviamo

Nordre Frihavnsgade 58
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Beviamo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. januar 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Beviamo

Sagt af andre

Fantastisk mad og lækre vine…
Vidunderlig stemning! Et sted fyldt med nærvær og kærlighed.
Én af Københavns bedste vinbarer!
Fantastiske vine, mennesker og dejlig afslappet stemning!
En lille perle i hjertet af Østerbro.
Bravo for Beviamo!

Af Marianne, Mette, Jakob, Rasmus, Camilla & Magnus – Kilde: Facebook

Om Beviamo

Et lille stykke Italien i hjertet af Østerbro, som syder og bobler af god mad, vino og livsglæde. Jesper Remo har gjort det igen, og Beviamo har uden tvivl indtaget listen over byens hyggeligste steder. Her er der gråpudsede vægge, italienske klinker, træborde, levende lys og planter. Og de smukke lokaler er fyldt med vin hentet op fra små vingårde i det solbeskinnede Italien.

I det åbne køkken arbejder dygtige italienske kokke under køkkenchef Gianmarco Martone – fløjet ind fra det naturskønne Toscana. Maden er simpel og klassisk italiensk med smæk på smagen. Vinene er en fortælling i selv, importeret gennem personlige relationer til nogle af verdens bedste vingårde.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 16-24
Fredag - lørdag, kl. 16-02
Søndag, kl. 16-24

200,-    /    99,-
UDSOLGT
625 købt

UDSOLGT!

Beviamo

Nordre Frihavnsgade 58
2100 København Ø
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Beviamo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. januar 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Beviamo
UDSOLGT