Frederiksberg: Hæderkronet oste- og delikatessebutik byder på oste, pølser, patéer & skinker i verdensklasse

Simon Evers
Head Concierge
463 købt
440,-    /    198,-

Det vælter ind med priser fra ind- og udland til Osteforretningen på Frederiksberg. Her får du gourmet-specialiteter håndplukket fra det halve Europa. Her bydes du på et overdådigt udvalg af verdens bedste oste og lækre spanske, danske, belgiske og italienske skinker, pølser & patéer. Hos Osteforretningen strømmer feinschmeckere til for at få delikatesser og hjemmelavede specialiteter med hjem. Forkæl dig selv, venner og familie med en gourmet-rejse fyldt med fantastiske smagsoplevelser.

Det får du

Få et overflødighedshorn af skønne delikatesser & specialiteter til et overdådigt oste- og pølsebord – udvalgt af Osteforretningens kyndige delikatesse-specialister. Få italiensk luksus-salami med fennikel og belgisk paté med skovsvampe, madagascarpeber, hvidløg eller valnødder. Nyd brie fra Normandiet med noter af muskat og sydafrikanske røde peberfrugter fyldt med cremet flødeost. Få lufttørret italiensk parma-skinke og blåskimmel produceret på anerkendte Ullerslev Mejeri på Fyn. Få prisvindende Weinkäse og mild port salut. Nyd nøddeagtig emmentaler, enebærrøget spegepølse og friskbagt italiensk filone-brød.

Osteforretningen

Peter Bangs Vej 75
2000 Frederiksberg
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Osteforretningen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. november 2018

Sagt af andre

Tak for fantastiske smagsoplevelser!
Specialbutik af høj kvalitet.
En rigtig god osteforretning... der kommer jeg bestemt igen!
Et eldorado for dem, som er glade for ost og specialiteter...
Meget stort udvalg og fantastisk betjening!

Kilde: Facebook & Google

Om Osteforretningen

I næsten 100 år har den skønne gamle oste- & delikatesseforretning forhandlet oste, charcuteri og hjemmelavede specialiteter. Her har dygtige delikatessehandlere med sikker sans for smag & kvalitet skabt et vidunderligt gourmet-univers for livsnydere og feinschmeckere.

Det syder og summer af liv og glade kunder i Frederiksbergs hæderkronede delikatesseforretning. Her bydes på et kæmpe sortiment af oste fra Europas geniale ostemagere. Her ligger pølser og skinker på rad & række i den store delikatessemontre. Og kunderne betjenes med smil og stor faglig ekspertise.

 

Åbningstider

Tirsdag - torsdag, kl. 9:30-17:30
Fredag, kl. 9-18
Lørdag, kl. 9-14

440,-    /    198,-
UDLØBET
463 købt

Afsluttet:
29-08-2018

Osteforretningen

Peter Bangs Vej 75
2000 Frederiksberg
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Osteforretningen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. november 2018
UDLØBET