Bicycle Brewing
600    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

2 valgfrie fadøl hos Bicycle Brewing – Hypet amerikansk-dansk mikrobyggeri er åbnet op på Østerbro

Han er fra det solrige Californien, hun er fra København. I mere end 14 år har de brygget øl på hobbyplan og rejst verden rundt som mand og kone. Med inspiration fra trappist-bryggerier i Belgien samt mikrobryggerier i Asien, Australien, Nord- og Sydamerika har Alex & Kristina Kunigenas nu åbnet kombineret mikrobyggeri og ølbar på Østerbro. Bryggestilen er unik, og Bicycle Brewing har på rekordtid tiltrukket øl-feinschmeckere fra ind- og udland.

WHAT YOU GET

Få 2 valgfrie fadøl hos Bicycle Brewing på Østerbro. Invitér venner og familie på guddommelige øl, brygget on-site af anerkendte ølbryggere. Vælg frit mellem de forskellige fadøl på hanerne, som roterer efter sæson og bryggernes humør. Smag fx Flat Tire IPA med noter af karamel, brygget på amerikansk humle. Få topanmeldt blonde ale, forfriskende lager og Short John Porter med smag af chokolade, brygget på humle hentet hjem fra England og Tjekkiet. Nyd Tandem Pale Ale med noter af citrus, Væltepeter Wheat, Sour Grapefruit, Long John Stout og mere mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bicycle Brewing
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. november 2018
+ HOURS

Torsdag - lørdag, kl. 16-22

+ ABOUT

I et gammelt københavnerhus, i hjertet af Østerbro, har Bicycle Brewing nu åbnet dørene for offentligheden. Bag disken står dygtige tender, som guider gæsterne gennem det nørdede øludvalg, mens anerkendte ølbryggere arbejder på højtryk i det åbne mikrobryggeri. Omgivelserne er fantastiske, og øllen er i en klasse for sig selv.

Ingredienserne er håndplukket fra små landbrug i ind- og udland. Øllen er klassisk, eksperimenterende og konstant under udvikling. Bicycle Brewing er startet ud fra kærlighed til ølbryg i verdensklasse, og det hypede amerikansk-danske mikrobyggeri bidrager på fornemmeste vis til den globale ølscene.

+ WHERE

Ålborggade 20
2100 København Ø