Tokyo møder København: Frit valg til alt hos Kuma på Nørrebro – Hip restaurant & take away byder på byens vildeste japanske street food

Simon Evers
Head Concierge
600 købt
200,-    /    120,-

De har slået deres folder på Sticks'n'Sushi og Kong Hans. De har nørdet japansk mad i årevis. For blot ét år siden åbnede Mathias Rhiger og Katsu Sørensen dørene til hippe Kuma, og straks efter tikkede det ind med en nominering til Byens Bedste. Hos Kuma arbejdes efter stolte japanske madtraditioner fusioneret med idéer fra det nordiske køkken. Her bydes på japansk fusionsgastronomi, som har slået benene væk under københavnere, madanmeldere og topkokke.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Kuma på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i den lille, hippe restaurant eller bestil ’to go’. Nyd anmelderrost okonomiyaki – japansk madpandekage med stegte grøntsager, svampe, japansk mayo, fintrevet tang og bonito-flager. Få yakitori sticks tilberedt over trækul med alt fra marineret kylling til iberisk sortfodssvin, japanske svampe, kammuslinger og chicken wings med puffede kartoffelchips. Smag svinemørbrad med kimchi, bok choi i ponzu samt friteret kylling med miso-mayo. Få japansk sommersalat med kolde nudler og frisk grønt i sesam-sauce. Få grillede asparges med bacon, kroketter med friske spirer og klassisk misosuppe. Nyd hjemmelavede ispinde med yuzu, spirulina og passionsfrugt. Smag japanske special-øl, sake, søde sodavand og meget mere.

Kuma

Jagtvej 101
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kuma
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. november 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kuma

Sagt af andre

Helt igennem fantastisk!
Ganske enkelt fremragende…
Japansk fusion med respekt for traditionerne!
Tag forbi Kuma… og tag derefter tilbage igen. Det er så vildt godt!
Bestemt et besøg værd.
Super, super lækkert!

Af Nathalie, Tom, Maria, Matthew, Jacob & Lone – Kilde: Facebook

Om Kuma

Det japanske køkken er på sejrstogt verden over og er meget mere end blot sushi! Hos Kuma bydes gæsterne på japansk street food med nordisk twist, inspireret af de små madboder i Tokyos gader. Smagen og indretningen sender tankerne direkte mod den asiatiske millionby, mens anmeldelserne taler for sig selv.

Væggene er prydet med japanske tegneserieillustrationer og hylder med smukke tekander, japanske special-øl og sakeflasker. Kuma har tilført København noget helt særligt, og i det lille restaurationslokale flokkes gæsterne om siddepladser ved vinduet, udenfor og ved spisebaren med direkte udkig til kokkene i det åbne køkken.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 12-21
Søndag, kl. 12-20

200,-    /    120,-
UDSOLGT
600 købt

UDSOLGT!

Kuma

Jagtvej 101
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Kuma
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. november 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kuma
UDSOLGT