Mokkariet Vesterbro
844    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Mokkariet på Vesterbro – Nyd alt fra brunch til avocadomadder, gourmet-sandwich, juice, kaffe & kage m.m.

Fremhævet som én af byens hyggeligste caféer. Rost for sit køkken styret af tidligere Michelin-kokke. Mokkariet har vokseværk og har netop åbnet ny café i hjertet af Vesterbro. Her står den på dagligstuehygge og solskinsservering, fokus på økologi, bæredygtighed og råvarer af højeste kvalitet. Menukortet er spækket med brunchanretninger, sandwich, kaffe og søde kager, mens kaffen er hjemmeristet og på blend af verdens fineste kaffebønner.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Mokkariet på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få vegansk chiagrød med mango, nødder og friske bær. Smag skyr med hjemmeristet mysli og havregrød lavet på mandelmælk, toppet med nødder, frugter og andet godt. Få french toast med hjemmelavet bærkompot, syrlig vaniljecreme og nøddeknas. Nyd avocadomadder med spejlæg, hjemmebagte boller, croissanter og kanelsnegle. Få rugbrødssandwich med alt fra hjemmelavet tunmousse til humus, kylling og æggesalat. Nyd cold brew, håndbryg, espresso, cortado og fløjlsblød latte. Få koldpresset appelsinjuice, smoothies og skønne teer. Smag pistaccio cheesecake, gulerodskage, lemon meringue pie og meget mere. Nyd lækkerierne hos Mokkariet – inde eller ude under den danske sommersol. Du kan også bestille ’to go’.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mokkariet på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. november 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Mokkariet
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 7:30-22:00
Lørdag - søndag, kl. 8:30-21:00

+ ABOUT

Hos Mokkariet bydes gæsterne på det bedste fra to verdener. Her akkompagneres speciality coffee af mad & kager kreeret af tidligere Michelin-kokke. Alt laves fra bunden på årstidens bedste råvarer, og menuen er spækket med vilde lækkerier.

Rå murstensvægge, naturtræ og sildebensgulve danner rammerne i det gamle københavnerhus på Vesterbro. Her emmer det af hygge og god stemning. Gæsterne forkæles af kokke og kaffenørder med passion for den gode smag, og københavnerne kan tilsyneladende ikke få nok.

+ WHERE

Istedgade 17
1650 København V