OLUFs CPH
1539    SOLD
- +
EXPIRED
64 DKK
32 DKK

Få 2 italienske ispinde hos OLUFs på Østerbro – Smag håndlavet is i verdensklasse

Håndlavede italienske ispinde, som får mundvandet til at løbe! Hos OLUFs fremstiller nogle af landets dygtigste ismagere små batches af is nørdet til smagsmæssig perfektion. Udvalget spænder over klassikere som hasselnødde-is med chokoladeskal og krokant til avocado-is dyppet i hvid chokolade. OLUFs har succes – deres ispinde har vundet anerkendelse i ind- & udland, og topanmeldelser er tikket ind fra både Politiken, Berlingske og Børsen.

WHAT YOU GET

Få 2 italienske ispinde hos populære OLUFs på Østerbro. Du har frit valg blandt dagens udvalg af håndlavede is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Smag karamel-is dyppet i mælkechokolade, toppet med peanuts og karamelsauce. Få hindbær- og lakrids-is med hvid chokolade, pyntet med frysetørrede hindbær. Smag mojito-sorbet med net af hvid chokolade eller vælg lækre pistacie-, hyldeblomst- og solbær-is. Få lakrids-is med citron-chokolade og hvid chokolade-is med kokos. Nyd is med acai og banan, overtrukket med mørk chokolade og meget mere. Invitér venner, veninder og kæreste på byens måske allerbedste is. Udvalget er ikke mindre end fantastisk, innovativt og klassisk.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos OLUFs
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2018
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-20

(i marts lukker OLUFs alle dage kl. 17)

+ ABOUT

”Danmarks flotteste pindis”, ”Is i luksusklassen”, ”Vi er store fans og dybt fascineret”. OLUFs har trukket overskrifter i landets største medier, og deres ispinde har vundet københavnske hjerter. Isen bliver lavet in-house i små batches, og i det åbne isværksted eksperimenteres med klassiske og innovative is-varianter.

Hos OLUFs får du is for enhver smag. Råvarerne hentes hjem fra små gårde og landbrug. Der er smæk på smagen, og isen er blød i konsistensen. Her dyppes håndlavet is i flydende chokolade, og der toppes med alt fra hasselnødder til mandler, kokos og krokant.

+ WHERE

Olufsvej 6
2100 København Ø