Restaurant Mondän
769    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt på frokostkortet hos Restaurant Mondän – Topkokke byder på overdådigt smørrebrød

De er netop blevet fremhævet som én af landets bedst anmeldte restauranter og er listet side om side med Kong Hans og Søllerød Kro. Hos Restaurant Mondän på Frederiksberg nyder gæsterne overdådigt smørrebrød ledsaget af special-øl og håndbrygget snaps. Restauranten er stuvende fuld af glade frokostgæster, og smørrebrødet er i en liga for sig selv. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, mens køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Mads Dalsborg.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på en overdådig frokost hos Restaurant Mondän på Frederiksberg. Du har frit valg til alt på frokostkortet, både mad & drikke. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd smørrebrød med marinerede sild, estragon-emulsion, pocherede løg og karse. Få tatar af okse med hindbær-vinaigrette, saltristede græskarkerner og crème fraîche. Smag smørstegt fiskefilet med remoulade og citron. Få varmrøget sild med wasabi og rosastegt roastbeef med æggeblomme og glaskål. Få hjemmebagte tarteletter med confiteret Gråsten-kylling, danske ærter, karotter og løvstikke. Smag Camembert fra Hårbølle Mejeri, serveret med smørbagt brioche og syltede solbær. Få gammel ost med knækbrød, æggeblomme og rom. Nyd læskende fadøl fra Jacobsen, Grimbergen og Brooklyn Brewery. Få koldpresset æblemost og saft fra Ebeltoft Gaardbryggeri. Smag snaps med alt fra valnød til figen, lakrids, blåbær og citron. Nyd håndlavede flødeboller, fyldte chokolader og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mondän
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. oktober 2018
  • Booking foretages online
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. med frit valg til alt på frokostkortet
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12-15
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

I hjertet af Frederiksberg kreerer anerkendte kokke nordisk gastronomi efter sæson og humør. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Frokostkortet er spækket med landets måske bedste smørrebrød, og øllen er hentet hjem fra anerkendte bryggerier.

Hos Restaurant Mondän serveres mad, som vækker glæde omkring bordet. Her sender dygtige kokke gæsterne på smagsrejse i det nordiske køkken, og bordene er fint dækket op inde og ude. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg