Restaurant Rebel
113    SOLD
- +
EXPIRED
599 DKK
395 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Rebel i Indre By – Én af landets bedste restauranter

Usnobbet toprestaurant byder på noget af det bedste, du nogensinde har smagt. Politikens og Berlingskes madanmeldere kvitterede hver især med 5 store stjerner. Og for 6. år i træk har Michelin tildelt Rebel den eftertragtede Bib Gourmand udmærkelse, som er forundt 13 af Danmarks bedste restauranter. Invitér venner, familie og kæreste på en smagsrejse i det dansk-franske køkken. Lad geniale kokke forkæle jer med årstidens vildeste gastronomi, serveret i fantastiske omgivelser.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Rebel i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Få rimmede kammuslinger med mandler og stegt pighvar i hummerbisque, serveret med tapiokaperler, estragon og revet comté. Få ravioli med østershatte, soja og ingefær. Nyd ribeye af fritgående kødkvæg med vild brøndkarse, tørrede bøftomater og æble-sauce. Smag nye, danske kartofler med rå æggeblomme, syltede ramsløg og røget crème fraîche. Nyd koldskål-is med danske jordbær, lemoncurd og tærteskal på hvid chokolade. Få blødende chokoladefondant, hyldeblomst-sorbet med lavendelsyltet honningmelon og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Rebel
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. oktober 2018
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
  • Booking foretages via www.restaurantrebel.dk – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Tirsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

I charmerende københavnerhus fra 1731 byder Rebel på gastronomi, som er en sand fryd for både gane og øje. Madanmeldere og gourmander valfarter til fra ind- og udland. Her forkæles gæsterne af topkokke i bedste underspillede stil.

Hos Rebel kreeres mad på ypperlige råvarer, som varierer efter sæson. Gæsterne har direkte udkig til det åbne køkken, der er fuld smæk på smagen, og kokkenes gastronomiske fortolkninger slår benene væk under alle, som kommer forbi.

+ WHERE

Store Kongensgade 52
1264 København K