Anker Chokolade
426    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
130 DKK

Frit valg til alt hos Anker Chokolade – Tidligere Michelin-kok byder på håndlavet chokolade, flødeboller og is m.m.

De håndlaver alt fra chokolade til flødeboller og is. De anses for at være landets måske allerbedste chocolatiers. Kakaobønnerne hentes hjem fra verdens fineste plantager, mens det åbne chokoladeværksted styres af den tidligere Michelin-kok, Mikkel Anker. Anker Chokolade har med sine forretninger på Vesterbro og Nørrebro taget København med storm. Alt er tilpasset sæsonens udbud af råvarer, og intet er overladt til tilfældighederne.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Anker Chokolade på Vesterbro og Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Vælg mellem fyldte chokolader, chokoladetrøfler, chokoladebarer, flødeboller, is og fine gaveæsker. Få nougat med saltede hasselnødder og sort sesam, overtrukket med ren mælkechokolade. Køb 70% mørk chokolade med solbær og sumak. Smag mælkechokolade med passionsfrugt og lakrids samt hvid chokolade med ganache lavet på danske æbler, brunet smør og vanilje. Få håndlavede flødeboller med marcipanbund, chokoladeovertræk og skum på vanilje, hindbær eller passionsfrugt. Køb chokoladetrøfler med lime og vilde urter samt nougat og hasselnødder. Få fyldte chokolader med dadler, whisky, citrontimian og havsalt. Få hjemmelavet is i kræmmerhuse, bægre og is-bokse. Smag alt fra havtorn- og jordbær-is til is lavet på passionsfrugt, lakrids, mørk chokolade, koldskål og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Anker Chokolade på Vesterbro og Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. oktober 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Anker Chokolade
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 11:00-18:30
Fredag, kl. 11:00-19:00
Lørdag, kl. 11:00-17:00

+ ABOUT

Der kæles for håndværket, og råvarerne håndplukkes i ind- og udland. Kakaobønnerne udvælges efter høst, er Fairtrade-certificerede og de fineste, man kan opstøve. Hos Anker Chokolade byder dygtige chocolatiers på den vildeste chokolade, byen kan præsentere, og udvalget spænder over det klassiske til det innovative.

Anker Chokolade er et passionsprojekt med lysten til at udfordre det gængse. Chokoladen bliver lavet in-house i små batches, og teknikkerne har den tidligere Michelin-kok, Mikkel Anker, tilegnet sig på Kiin Kiin og Søllerød Kro. Sammen med Martin Nørregaard har han på rekordtid skabt ét af landets stærkeste chokolade-brands, og anerkendelsen vælter ind.

+ WHERE

Godsbanegade 17
1722 København V

Jagtvej 125
2200 København N