Økologiske dagligvarer: Frit valg til alt hos Nemøko – Økologisk supermarked har slået dørene op på Nørrebro

Simon Evers
Head Concierge
750 købt
200,-    /    99,-

Et lokalt supermarked fyldt med økologiske dagligvarer! Med inspiration fra Frankrig, Tyskland og USA har to købmænd nu gjort det endnu nemmere at handle økologisk i København. Hos Nemøko bugner hylderne med flere tusinde økologiske varer – alt fra frisk grønt til lokale mejerivarer, nødder, superfoods, krydderier, chokolade og special-øl. Udvalget er imponerende, og byens nyåbnede supermarked er et rent slaraffenland for øko-elskere, veganere og feinschmeckere.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Nemøko på Nørrebro. Få danske kartofler, gulerødder og rabarber hevet op af jorden hos Lammehave Økologi på Falster. Få Fairtrade-mærkede bananer, meloner, jordbær og spiseklare avocadoer. Køb hasselnødder, mandler og sunde macadamia nuts. Få æblemost fra Fejø, special-øl fra Nørrebro Bryghus og saft tappet af Brødrene Adelhardt i Ribe. Forsyn dig med lækre mejerivarer fra Thise, Øllingegaard og Mejerigården i Thisted. Køb vegansk pålæg og ost lavet på sojaprotein og cashewnødder. Få superfoods, arganolie, hampefrø, valleprotein og honning. Få peanut butter, mandel-, valnødde- og chokoladesmør. Køb vegansk kakao, müesli, glutenfrie trøffelchips og sorte havregryn fra Engdigegaard. Få Vivani-chokolade, vegansk vingummi og store chokoladebrud fra Økoladen i Vordingborg. Køb prisvindende the, kværnet kaffe, quinoa, hvedemel og meget mere.

Nemøko

Blågårdsgade 19
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Nemøko
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. september 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Nemøko

Sagt af andre

Fantastisk butik og lækre økovarer!
Jeg vil til enhver tid anbefale alle at handle her…
Utrolig begejstret for udvalget, indretningen og servicen!
Sikke et sortiment!
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Mit ØKOhjerte banker for jeres ØKOånd!

Af Janne, Martin, Anna, Maria, Sofie & Christian – Kilde: Facebook

Om Nemøko

Det skal være nemt at købe økologisk. Med det for øje har dygtige iværksættere nu åbnet dørene til deres 100% økologiske supermarked på Nørrebro. Varerne er håndplukket hos lokale landbrug og anerkendte producenter. Hos Nemøko bydes kunderne på ægte købsmandshygge og økologiske dagligvarer i tusindvis.

I det økologiske supermarked er der fokus på kvalitet, sundhed og livsstil. Her får du udsøgt service og smilende betjening af dygtige købmænd. Nemøko er et passionsprojekt med kærlighed til økologiske dagligvarer, og det kommer næppe som en overraskelse, at kunderne er vilde af begejstring.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 9-20

200,-    /    99,-
UDSOLGT
750 købt

UDSOLGT!

Nemøko

Blågårdsgade 19
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Nemøko
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. september 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Nemøko
UDSOLGT