Gro
806    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Gro på Reffen – Nyd vegansk street food & koldpresset juice ud til havneløbet i København

De sagde farvel til Papirøen sidste år. Nu har Copenhagen Street Food slået dørene op til landets største street food market, smukt placeret på Refshaleøen i København. Blandt gamle skibscontainere og vilde madboder har Gro parkeret sin food truck med vegansk street food og koldpresset juice. Her er alt 100% økologisk, vegansk, og menukortet er spækket med smoothie bowls, juice, ispinde, avocado-sandwich og overnight oats.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Gro på Reffen i København. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner, veninder og kæreste på vegansk street food, koldpresset juice og en tur forbi landets største street food market. Nyd smoothie bowls på avocado, banan og jordbær, toppet med ristede kokosflager, mandler, hindbær, hampefrø og frisk mynte. Få koldpresset juice med alt fra rødbede, gulerod og æble til spinat, ingefær og citron. Smag chia pudding med hjemmelavet mandelmælk, toppet med friske jordbær, blåbær, hasselnødder og kokos. Få overnight oats og avocado-sandwich i økologiske surdejsboller. Få ispinde med avocado, appelsin, ingefær og banan. Nyd raw balls, ginger shots og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gro på Reffen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. september 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Gro
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 10-21

+ ABOUT

Naturligt, rent og bæredygtigt til gavn for både krop og sjæl, naturen og miljøet! På landets største madmarked serverer Gro vegansk street food & koldpresset juice. Alt er lavet på sæsonbestemte råvarer fra økologiske og biodynamiske marker rundt om i Danmark. Og smagen – den kan ingen hamle op med.

Journalister var mødt op fra ind- & udland, og køen foran Gro’s old-school food truck voksede time for time. Copenhagen Street Food har netop slået dørene op til Reffen, anlagt ud til havneløbet i København. Og midt i det hele byder Gro københavnere og turister på det vildeste fra det grønne køkken.

+ WHERE

Reffen - Copenhagen Street Good
Refshalevej 167A
1432 København K