GreenBurger
1127    SOLD
- +
EXPIRED
270 DKK
129 DKK

2 burgere med fritter & øko-soda hos GreenBurger – Nyd vilde veganske burgere over for Torvehallerne

Vegansk burgerjoint byder på burgere, som er en kanon smagsoplevelse for alle, uanset om man er veganer eller ej. Kvaliteten er i en liga for sig selv, og alt er 100% vegansk. Burgerbøffens dybe umami-smag fanger de veganske kokke ved hjælp af hakkede svampe, havre, rødbeder, brune ris og eksotiske krydderier. Og helt fortjent blev GreenBurger allerede i sit første leveår kåret som Årets Veganske Spisested.

WHAT YOU GET

Få 2 valgfrie burgermenuer hos populære GreenBurger over for Torvehallerne. Nyd veganske burgere i økologiske burgerboller lavet på spinat, matcha og hørfrø. Sæt tænderne i en Classic Burger med grillet vegansk bøf, limemarineret rødkål, feldsalat, rødløg, pickles og hjemmerørt vegansk mayo. Smag Hot Chili Cheese Burger med plantebaseret ost, chili jam, salat og rødløg. Få Chickless Burger med vegansk kylling, sprød salat, mayo og meget mere. Vælg sweet potato fries eller traditional french fries. Sluk tørsten med økologisk sodavand fra Lemonaid. Invitér venner, veninder og kæreste på vilde burgeroplevelser hos GreenBurger. Eller bestil ”to go”.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos GreenBurger
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. august 2018
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 11-21
Fredag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Veganere, superfoodies og madører valfarter til og bydes på fantastiske burgeroplevelser i hjertet af København. GreenBurgers 100% veganske sats har vist sig at bære frugt, og landets første veganske burgerjoint stormer derudaf.

Hos GreenBurger hentes råvarerne hjem fra lokale landbrug. Det meste er økologisk, og alt er hjemmelavet. Her er der investeret oceaner af ressourcer i et comfort food koncept, som værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og sundhed.

+ WHERE

Frederiksborggade 26
1360 København K