56 grader
302    SOLD
- +
EXPIRED
400 DKK
250 DKK

3-retters menu hos Michelin-anbefalede 56 grader – Nordisk gourmet i fantastiske omgivelser på Holmen

Nordisk gastronomi rost af Michelin, madanmeldere og gæster fra ind- og udland. I Charlotte Amalies Bastion, der i 1744 blev opført som ammunitionslager for den danske flåde, har restaurant 56 grader slået sig ned. Krudthusets fritstående træbjælker og rå stenvægge repræsenterer et glimt af fortiden. Og når solen bager over København, dækker tjenerne op udenfor med direkte udsigt til Holmens smukke natur og restaurantens store køkkenhave.

WHAT YOU GET

Få 3-retters menu hos Michelin-anbefalede 56 grader. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx rimmet makrel med aspargescreme, råsyltede grønne jordbær og ærteskud. Få andebryst med gulerod i variation, fermenterede jordskokker og peberrodssauce. Nyd pocheret pære, serveret med portvins-is, pære-gelé og fritteret sukkertang. Invitér venner, familie og kæreste på nordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos 56 grader
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2018
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 18-24

+ ABOUT

I naturskønne omgivelser på Holmen byder 56 grader på nordisk gastronomi i historiske rammer. Kokkene kreerer udsøgte retter på lokale råvarer i sæson, og omgivelserne er så smukke, at Noma tidligere på året slog sig ned lige ved siden af.

I restaurantens store køkkenhave høster kokkene flere end 40 forskellige økologiske urter, kål og brombær. Kokkene har deres fortid på nogle af landets mest anerkendte restauranter, og i køkkenet eksperimenteres med udsøgte smage og anretninger, der flere år i træk har sikret topanmeldelser og anbefaling af Michelin.

+ WHERE

Krudtløbsvej 8
1439 København K