SKAAL
1219    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos SKAAL – Nyd øl fra verdens bedste bryggerier akkompagneret af burgere, charcuteri, snacks mv.

48 fadølshaner og flere end 60 forskellige flaske-øl fra hele verden! I hjertet af København byder én af landets største ølbarer på et sandt paradis for øl-entusiaster og feinschmeckere. Øllen håndplukkes hos verdens bedste øl-producenter og mikrobryggerier, mens gæsterne valfarter til fra ind- og udland. Og under ét år efter sin åbning er SKAAL blevet nomineret Byens Bedste Ølbar 2018.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos SKAAL i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner & veninder på guddommelige øl brygget af verdens bedste øl-bryggere. Nyd special-øl fra Mikkeller, Amager Bryghus, Ølsnedkeren, Jacobsen, Ugly Duck og Beer Here. Smag Double IPA fra det hæderskronede bryggeri Stone Brewing i Californien. Få verdenskendte øl fra Hoppin' Frog og Imperial Stout fra Founders Brewing Co. lageret på amerikanske bourbonfade. Nyd trappist-øl brygget af belgiske munke og Weissbier fra Weihenstephaner, der har brygget øl siden år 1040. Smag SKAAL’s egen Double IPA med noter af citrus og forfriskende frugtighed, brygget i samarbejde med BRUS. Få kulsort Dry Stout fra Spybrew og belgisk Blonde fra Grimbergen. Vælg frit i madkortet, der tæller alt fra cheeseburgers til veggie- og steakburgers. Nyd truffle fries, lækre oste og charcuteri, saltede mandler, hjemmelavede flæskesvær og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos SKAAL
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. august 2018
  • Kan indløses alle dage efter kl. 17:00
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos SKAAL
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 11:30-01:00
Torsdag - lørdag, kl. 11:30-03:00
Søndag, kl. 11:30-23:00

+ ABOUT

Øl-udvalget er imponerende og roterer efter sæson. Og med flere end 100 forskellige øl på menuen findes der noget for hver en smag. Kun de ypperste ølbryg får adgang til SKAAL’s højt rangerede fadølshaner, og alt er nøje udvalgt af Jens Ungstrup, én af verdens mest anerkendte øl-anmeldere.

Hos SKAAL er der fokus på kvalitet & service, og ølbarens tendere står altid klar til at guide gæsterne gennem den store jungle af velsmagende øl. Her udskænkes øl til det øl-entusiastiske publikum, som går i byen for at more sig og for at få fantastiske smagsoplevelser. Og med spændende øl fra hele verden er SKAAL en rendyrket fornøjelse for alle.

+ WHERE

Kultorvet 11
1175 København K