Matcha Bar Vesterbro
632    SOLD
- +
EXPIRED
190 DKK
95 DKK

2 veganske raw cakes + 2 matcha-drikke hos Matcha Bar – Besøg én af byens hippeste caféer

Verdens fineste matcha hentet hjem fra Japan, akkompagneret af veganske kager, der får mundvandet til at løbe. Matcha Bar på Vesterbro har netop slået dørene op til sine nyrenoverede lokaler, smukt indrettet med et miks af japansk elegance og skandinavisk hygge. Alt i baren er 100 % økologisk, vegansk og glutenfrit. Her bliver der kræset om menuen, der er udviklet med fokus på lækre råvarer, god smag og bæredygtighed. Og hvis du ikke har prøvet matcha endnu, så er tiden inde!

WHAT YOU GET

Få lækre veganske kager & matcha-drikke for 2 personer hos Matcha Bar på Vesterbro. Du har frit valg til alt på både kage- og drikkekortet. Nyd cheesecakes toppet med alt fra friske jordbær til hindbær, blåbær og brombær. Få Matcha Acai Cake lavet på cashewnødder, kokos, citron, vanilje, dadler og lucuma. Smag Matcha Fudge og Matcha Brownie tilsmagt med kokos og kakao. Få Poppy Millet med gojibær og dadler, Blue Matcha Cheesecake og meget mere. På drikkekortet finder du et hav af matcha-drikke. Prøv klassisk matcha te eller matcha latte med cashew- eller havremælk. Smag iced matcha latte med vanilje, salted caramel eller kanel, Kinto Drip Coffee og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Matcha Bar
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. august 2018
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 11-19

+ ABOUT

Michael Kristensen fik slået benene væk under sig, da han tilbage i 2013 smagte matcha for første gang. Han tog produktet med til Danmark, åbnede Matcha Bar og fik danskernes øjne op for den japanske grønne mirakel-te, der siden da har taget verden med storm.

Hos Matcha Bar serveres byens vildeste drikke med udgangspunkt i matcha teen og dens fantastiske egenskaber – håndplukket og hentet direkte hjem fra Kagoshima i Japan. Her bydes gæsterne på kolde og varme matcha-drikke, veganske raw cakes og smagsoplevelser, som ingen andre præsenterer.

+ WHERE

Helgolandsgade 13
1653 København V