Kompa9
752    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos hippe Kompa9 – Nyd alt fra brunch til avocadomadder, gourmet-sandwich, juice, kaffe & kage m.m.

Fremhævet som én af byens hyggeligste caféer. Rost for sit fantastiske køkken. I hjertet af København flokkes gæsterne om Kompa9, der med dagligstuehygge og solskinsservering er noget helt specielt for mange. Her sidder københavnerne ude i det danske sommervejr og nyder brunchanretninger, sandwich, kaffe og søde kager. Og når vejret er mindre godt, summer det af liv og hyggelig stemning indenfor i det smukke gamle københavnerhus.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Kompa9 i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd lækre brunchanretninger – alt fra røræg med bacon til avocado med sesam og yoghurt med hjemmelavet granola. Få friskbagte croissanter, tebirkes og surdejsboller med ost. Smag havregrød toppet med frisk frugt, kanel og havtorn-sirup. Nyd avocadomadder med syltede rødløg, dild og mayo. Få lækre salater og gourmet-sandwich med parmaskinke, gruyère, dijon og sprødt grønt. Få hjemmelavet hønsesalat og gravad okse med avocado, trøffelmayo, peberrod og kål. Få friskpresset juice, øko-sodavand, espresso, cortado og fløjlsblød latte. Smag vegansk banankage med belgisk chokolade og meget mere. Invitér venner, veninder og kæreste på morgenmad, brunch og lækre frokoster hos Kompa9 eller bestil ’to go’.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kompa9
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. august 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kompa9
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 9:00-18:00
(køkkenet lukker kl. 16:30)

+ ABOUT

Blot et stenkast fra Storkespringvandet byder Kompa9 på tilbagelænet hygge akkompagneret af morgen-, brunch- og frokostanretninger, som får mundvandet til at løbe. Råvarerne er lokale, og økologi er i højsædet. Her bydes gæsterne velkomne med smil og varme i det gamle bindingsværkshus fra 1796.

Menukortet er spækket med hjemmelavede lækkerier, og alt er lavet fra bunden. Bag disken brygger dygtige baristaer kaffe i linde strømme, mens gæsterne tager plads ude og inde i den hyggelige café. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak i timevis.

+ WHERE

Kompagnistræde 9
1208 København K