Osteforretningen
424    SOLD
- +
EXPIRED
440 DKK
198 DKK

Hæderkronet oste- og delikatessebutik byder på oste, pølser, patéer & skinker i verdensklasse

Det vælter ind med priser fra ind- og udland til Osteforretningen på Frederiksberg. Her får du gourmet-specialiteter håndplukket fra det halve Europa. Her bydes du på et overdådigt udvalg af verdens bedste oste og lækre spanske, danske, belgiske og italienske skinker, pølser & patéer. Hos Osteforretningen strømmer feinschmeckere til for at få delikatesser og hjemmelavede specialiteter med hjem. Forkæl dig selv, venner og familie med en gourmet-rejse fyldt med fantastiske smagsoplevelser.

WHAT YOU GET

Få et overflødighedshorn af skønne delikatesser & specialiteter til et overdådigt oste- og pølsebord – udvalgt af Osteforretningens kyndige delikatesse-specialister. Få italiensk luksus-salami med fennikel og belgisk paté med skovsvampe, madagascarpeber, hvidløg eller valnødder. Nyd brie fra Normandiet med noter af muskat og sydafrikanske røde peberfrugter fyldt med cremet flødeost. Få lufttørret italiensk parma-skinke og blåskimmel produceret på anerkendte Ullerslev Mejeri på Fyn. Få klassisk fransk tomme de savoie og mild port salut. Nyd nøddeagtig emmentaler, enebærrøget sønderjysk spegepølse og friskbagt italiensk filone-brød.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Osteforretningen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. juni 2018
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 9:30-17:30
Fredag, kl. 9-18
Lørdag, kl. 9-14

+ ABOUT

I næsten 100 år har den skønne gamle oste- & delikatesseforretning forhandlet oste, charcuteri og hjemmelavede specialiteter. Her har dygtige delikatessehandlere med sikker sans for smag & kvalitet skabt et vidunderligt gourmet-univers for livsnydere og feinschmeckere.

Det syder og summer af liv og glade kunder i Frederiksbergs hæderkronede delikatesseforretning. Her bydes på et kæmpe sortiment af oste fra Europas geniale ostemagere. Her ligger pølser og skinker på rad & række i den store delikatessemontre. Og kunderne betjenes med smil og stor faglig ekspertise.

+ WHERE

Peter Bangs Vej 75
2000 Frederiksberg