Restaurant Mondän
437    SOLD
- +
EXPIRED
425 DKK
250 DKK

4-retters menu hos Restaurant Mondän – Ny fransk-nordisk restaurant har indtaget Frederiksberg

Restaurant Mondän hylder fransk-nordisk gastronomi i smukke omgivelser på Frederiksberg. Her er der dansk design, elegante træstole og rå pudsede vægge. Stemningen er afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, mens køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Mads Dalsborg, der har sin fortid på Krogs Fiskerestaurant og Umami.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på fransk-nordiske retter, der er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag suppe på blåmuslinger og rå jordskokke-juice, serveret med rimmet Vesterhavs-blæksprutte, stegte jordskokker og purløgsolie. Nyd tatar af okse med syltede grønne tomater, koldpresset olivenolie og estragon-emulsion. Få stegt okse eller lam fra Grambogård med smørpocherede nye løg og ramsløgssauce. Nyd citronfromage med brændt hvid chokolade, marengs, citronsorbet, chokolade-sifon og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mondän
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. juli 2018
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12-15
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

I hjertet af Frederiksberg kreerer anerkendte kokke fransk-nordisk gastronomi efter sæson og humør. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Maden er skarp, vinene og øllen hentet hjem fra små vingårde & bryggerier rundt om i verden.

Hos Restaurant Mondän serveres mad, som vækker glæde omkring bordet. Her sender dygtige kokke gæsterne på smagsrejse i det fransk-nordiske køkken. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg