Winterspring Desserts
818    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Gavekort til Winterspring – Prisbelønnet dessert brand har åbnet morgenmad- og dessertbar i Indre By

Det prisbelønnede dessert brand Winterspring har åbnet morgenmad- og dessertbar i hjertet af København. Isen har vundet internationale priser, og i køkkenet står kokke fra anerkendte nordiske restauranter. I eksklusive omgivelser byder Winterspring på alt fra innovative is-desserter til kanelsnurrer, håndlavede flødeboller, afternoon tea og en vegetarisk morgen- og frokostmenu, der slår benene væk under gæster og madanmeldere.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Winterspring. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå på opdagelse i Winterspring's eksklusive morgenmads- og frokostkort. Nyd pocheret æg med persilleskum og hjemmebagte vafler med mjødurt, rømme og æble. Smag frittata og sprød kartoffel med æg, trøffel og Gammel Knas. Lad dig forføre af dessertbarens á la carte menu med fyldte chokolader, kanelsnurrer og håndlavede flødeboller. Nyd chokolademousse med hindbærsorbet, crumble og mynte. Få franske canelé og saltet karamel med brændte hasselnødder. Smag lakrids-is med citroncreme, sprøde mandelkiks og rød skovsyre. Få klassisk afternoon tea med salte og søde serveringer, der henleder tankerne til det finere borgerskab i London. Nyd speciality coffee, champagne, udsøgte teer og meget mere. Invitér venner, veninder og kæreste på søde lækkerier hos Winterspring eller bestil ’to go’.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Winterspring
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. juli 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Winterspring (gælder ikke is 'to go')
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 07:30-18:00
Lørdag, kl. 09:00-18:00

+ ABOUT

Winterspring har netop slået dørene op til landets første morgenmad- og dessertbar, smukt indrettet i ét af Indre Bys gamle københavnerhuse. Her står dygtige kokke, tjenere og baristaer klar til at tilfredsstille dine sødeste drømme. Og det danske dessert brand har for længest trukket overskrifter i alt fra Børsen og Eurowoman til Wallpaper, The Observer og The Sunday Times.

Hos Winterspring kombineres nordiske råvarer i sæson med det klassiske og nyskabende. Her nyder gæsterne speciality coffee, nybagte specialiteter, is-desserter og kokketilberedte anretninger fra Winterspring's udsøgte á la carte menu. Og det, der serveres, lever til fulde op til al det smukke, som øjet fanger.

+ WHERE

Store Strandstræde 16
1255 København K