SOUPHERB
390    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

SOUPHERB byder på supper af den vildeste slags, ledsaget af matcha latte, limonader, raw cakes m.m.

Kendt kogebogsforfatter og kok har taget ny helsetrend til hjertet af København. Det hele startede i sundhedens La La Land, Californien. Nu har Sandra Pugliese indtaget Indre By med souping af den vildeste slags. Menukortet er udvidet, og suppemenuen spænder vidt & varmt. Alt er hjemmelavet, råvarerne er økologiske, og universet byder på meget mere end supper. Her er et ambitiøst caféprogram med matcha latte, beet latte og golden macchiato på cashew- og sojamælk. Her fremstilles limonader og drikkevand ’infused’ med krydderurter og frugter. Hylderne bugner med friskbagt brød, og i montrerne ligger kager & is på rad & række.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos SOUPHERB i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner, veninder og kæreste på en fantastisk oplevelse i Københavns nyåbnede suppeunivers. Du kan også bestille ’to go’. Nyd tomatsuppe med salvie og friskhøvlet parmesan. Få vietnamesisk pho med årstidens grøntsager og kylling. Smag cremet jordskokkesuppe med brøndkarse og grønne supper med avocado, spinat, mynte, dadler og vanilje. Få jordbærsuppe med basilikum, varme & kolde supper i veganske udgaver. Nyd ingefærshots og limonader på lavendel, citron og rosmarin. Få mazarinkage med bergamot, bounty bars, citron- og basilikum-is samt raw cakes. Nyd matcha latte, beet latte og golden macchiato på cashew- og sojamælk. Få renset drikkevand ’infused’ med mynte, basilikum, citron og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos SOUPHERB
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. juni 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos SOUPHERB
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 11-19
Lørdag, kl. 11-18

+ ABOUT

SOUPHERB forkæler krop og sjæl i sit nyskabende suppe- og sundhedsunivers. Inspirationen kommer fra de stærke souping trends i Californien. Bag konceptet og opskrifterne står den kendte danske kogebogsforfatter og kok Sandra Pugliese.

+ WHERE

Sværtegade 3
1118 København K