CaféLoppen
1914    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos CaféLoppen på Christiania – Ét af landets bedste thai-køkkener slår benene væk under gæster og madanmeldere

Turister og københavnere valfarter til Christianias anmelderroste thai-restaurant. Her byder dygtige thai-kokke på den ypperste thailandske mad, byen kan præstere. Køkkenet er totalrenoveret, og superkokkene Sutawut Wapeeso og Virat Tanglarak er rykket ind. De har tidligere fremtryllet deres fødelands eventyrlige retter for Dronning Margrethe II til hendes fødselsdag. Nu serverer de thailandsk mad til alle, som lægger vejen forbi Danmarks største udflugtsmål. Invitér venner, veninder og kæreste på topanmeldt thai-gastronomi i Christianias super hyggelige restaurant.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til al mad & drikke hos CaféLoppen. Køb ét eller flere værdibeviser. Få sprøde thailandske forårsruller og marinerede kyllingespyd med peanutsauce. Nyd dybstegte wontons med krydret kylling, kongerejer og chilisauce. Få thailandske supper med chili, kokos & lime samt spicy Tom Yam med and og lemongrass. Smag Phad Thai med nudler stegt i æg og tamarind, serveret med friske bønnespirer og peanuts. Nyd wokretter med ris, kylling, tofu, cashewnødder og søde thai-ananas. Få Phad Prik Bai Gapraw med oksekød stegt i chili-basilikum. Få oksekød i spicy grøn karry med dværgauberginer og sød basilikum. Smag kylling i rød karry og sprødstegt and med ingefær og æbler. Få skønne thai-inspirerede desserter. Få hjemmelavet peanutbutter-is med saltkaramel. Smag chokolademousse med limecreme og æble-tamarind på bund af hvid chokolade. Få økologiske sodavand med hyldeblomst, citrus, appelsin og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos CaféLoppen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. juni 2018
  • Gælder til spisning i restauranten (restauranten er alkoholfri)
  • Bordreservation skal foretages online eller pr. telefon
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos CaféLoppen
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 17-22

+ ABOUT

I det smukke gamle bindingsværkshus ved indgangen til Christiania finder du ét af landets bedste thai-køkkener. Her er plads til 50 spisende gæster i rustikke omgivelser med genbrugsmøbler og levende lys. Og når sol & varme titter frem, rykkes udendørsmøblerne ud på spisehusets hyggelige gårdsplads.

I restaurantens åbne køkken tryller dygtige thailandske kokke. Her er kvalitet og smagsoplevelser sat i højsædet. Alt er hjemmelavet på friske råvarer importeret direkte fra Thailand. Her tryller kokkene med thai-auberginer, galanga, lange bønner, thailandsk basilikum og ingefær for at frembringe den ægte thailandske smag.

CaféLoppen roses af alle for sin sublime thai-mad og hyggelige stemning. Her lokkes gæsterne med thailandsk gastronomi fra det centrale og nordlige Thailand. Og overskuddet i den alkoholfrie restaurant går ubeskåret til Christiania og velgørende formål, blandt andet til unge gadebørn i Thailand.

+ WHERE

Sydområdet 4e
1440 København K

(i øjeblikket er der midlertidig indgang på hjørnet mellem Bådsmandsstræde og Prinsessegade)