7 serveringer hos Naert – Nynordisk gourmet-restaurant har tidligere Michelin-kokke i køkkenet
Restaurant Naert hylder nynordisk gourmetmad med norsk islæt. Stemningen er afslappet, kokkenes & tjenernes nærhed ubetinget. Råvarerne kommer fra lokale landbrug og anerkendte fiskerier i Norge, mens kokkene har deres fortid på Noma og restaurant Bare i Bergen. Politikens og Berlingskes madanmeldere kvitterede hver især med 5 store stjerner. Og Naert er fremhævet som én af landets bedste restauranter – af ’den alternative Michelin-guide’, White Guide.
WHAT YOU GET
Invitér venner, familie og kæreste på nynordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Start med lækre snacks – fx nordisk taco med grillet lam, sprødt fiskeskind med dips samt klipfisk med porrer og knust kartoffel. Smag udsøgte signaturretter fra køkkenet. Nyd bagt lyssej med grillet paprika-puré, kål og hvidløg. Få norske rejer med estragon, fermenteret tomat og kinakål. Få hanger steak med chili, avocado, sprødt kyllingeskind og sauce på citronverbena. Nyd brunet smør-is med jordskokkekage, kaffe crumble, myseost og meget mere.
CONDITIONS
- Værdibeviset indløses hos Naert
- Hvert værdibevis gælder for 1 person
- Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2018
- Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
Tirsdag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24
Med stærke rødder i de danske og norske madtraditioner arbejder Naert med smage og konsistenser, som er blevet forfinet af generationer før os. Her serveres nynordiske gourmet-retter i hyggelige lokaler med rustikke træborde og minimalistisk interiør. Her er det maden, den gode smag og gæsterne, der er i centrum.
Hos Naert kreeres mad på ypperlige råvarer, som varierer efter sæson og humør. Maden er skarp, vinene og øllen hentet hjem fra små vingårde & bryggerier rundt om i verden. Her har gæsterne direkte udkig til det åbne køkken, hvor dygtige kokke fremtryller vild nynordisk gastronomi i bedste underspillede stil.
Pilestræde 63
1112 København K