Ro Chokolade
1752    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Ro Chokolade – Smag landets måske bedste håndlavede chokolade

I hippe Jægersborggade byder chocolatier Rasmus Olsen på chokolade i sofistikerede former. Smalle, skulpturelle kegler med udsøgt champagnefyld. Minimalistiske chokoladefirkanter sprængfyldt med karamelliserede cremer. Rå chokolade, håndlavede flødeboller, chokoladetrøfler og meget, meget mere. Ro Chokolade er for chokolade-elskere, der værdsætter detaljen og smagen af gode råvarer.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos anerkendte Ro Chokolade. Køb ét eller flere værdibeviser. Vælg mellem flere end 30 forskellige fyldte chokolader samt chokoladebrud, chokoladekugler, udsøgte kager og flødeboller. Få 70% hvid chokolade med ristede hasselnødder. Køb cremet marcipan med sød pistacie og mørk chokoladestang med salte peanuts, blød karamel og nougat. Få hvid chokolade med puffede ris og hindbær. Køb fondant tilsmagt med hyldeblomstsaft og prisvindende flødeboller med kokos, hindbær og lakrids. Få marcipan med blød belgisk nougat og køb skønne kager. Nyd lemon meringue pie med citroncreme og brændte marengs, cheesecakes, brownies og fragilité med kaffecreme og hasselnødder. Smag cappuccino med friskhøvlet mørk chokolade. Nyd varm chokolade med chili, stjerneanis, kanel og meget mere. Køb håndlavet chokolade som selvforkælelse og i fine gaveæsker. Nyd lækkerierne hos Ro Chokolade eller derhjemme.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ro Chokolade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. maj 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Ro Chokolade
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 10-18
Lørdag, kl. 10-16
Søndag, kl. 12-16

+ ABOUT

Ro Chokolade kombinerer det klassiske med det nyskabende. Her bugner montrerne med eksklusive chokolader i minimalistiske former. Alt er håndlavet, og tilgangen til råvarerne er kompromisløs – lige fra chokoladebønnerne til hyldeblomstsaften, honningen over champagnen og nødderne.

Siden 2010 har chokolade-elskere valfartet til fra ind- og udland. De oprindelige, små lokaler er nu udskiftet med større i samme gade. Her er både chokoladeforretning og café. Og gæsterne har direkte udkig til det åbne værksted, hvor dygtige chocolatiers eksperimenterer med smagsvarianter af helt fortryllende slags.

+ WHERE

Jægersborggade 16
2200 København N