En bid af Italien: 2 x risotto + 2 x øko-saft/vin hos hippe Ris8 på Vesterbro – Landets første risotto-bar bader i rosende anmeldelser

Simon Evers
Head Concierge
838 købt
270,-    /    129,-

I hjertet af Vesterbro byder Ris8 på et lille paradis for fans af den cremede, italienske risotto. Landets første risotteria bader i rosende anmeldelser og byder på fantastiske varianter af risotto, som skifter efter sæson og humør. I det åbne risotto-køkken arbejder fuldblods italienske kokke med lokale råvarer og specialiteter hentet hjem fra det solbeskinnede Italien. Invitér venner, veninder og kæreste på den vildeste risotto, byen kan præstere. Spis i den populære risotto-bar eller bestil ’to go’.

Det får du

Få risotto & drikke for 2 personer hos Ris8 på Vesterbro. Vælg frit mellem alle risotto-barens formidable varianter. Nyd klassisk italiensk risotto på carnaroli-ris med kantareller, parmesan, kylling og sprød parmaskinke. Få vegansk risotto på arborio-ris med sort quinoa, bøgehatte, grønkål, jordskokkecreme og hjemmesyltede beder. Smag varianter med lynstegte kammuslinger, romanescokål, citron-parmesan og friske spirer. Få risotto med basilikumscreme, burrata, rødbedepesto og peberrod. Nyd øko-saft lavet på grape, ingefær, rabarber og hyldeblomst. Eller vælg glas af skøn italiensk vin fra Veneto.

Ris8

WestMarket
Vesterbrogade 97
1620 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Ris8
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. maj 2018

Sagt af andre

Fantastisk smag!
Byens bedste risotto!
Jeg kommer helt klart tilbage…
Så lækker mad og virkelig god betjening.
En smagsoplevelse af de meget sjældne!
God oplevelse – helt klart 5 stjerner.
Lækre risottos akkompagneret af god vin i hyggelige omgivelser!
Super, super lækkert!

Af Anne, Kristine, Malene, Jan, Theresa, Jørgen, Bettina & Sophie – Kilde: Facebook

Om Ris8

Hos Ris8 leger italienske risotto-kokke med vilde smage og teksturer. Retterne er glutenfrie, råvarerne økologiske, og risene hentes hjem fra den lille risproducent Riseria Molinaro, beliggende i det nordlige Piemonte.

Menuen står på klassiske og innovative fortolkninger af den italienske risotto. Her er der kærlighed til det gode måltid, som akkompagneres af skønne vine og økologiske safte. Risotto-barens 11 rissorter har hver deres konsistens og smag, og retterne tilberedes nænsomt med alt fra kantareller til burrata og hjemmesyltede beder.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 11-21
Fredag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-21

270,-    /    129,-
UDLØBET
838 købt

Afsluttet:
13-02-2018

Ris8

WestMarket
Vesterbrogade 97
1620 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Ris8
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. maj 2018
UDLØBET