Stâuan
456    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Stâuan – Hip bornholmerstue har slået dørene op i Indre By

I gammelt bindingsværkshus fra 1731 har Stâuan slået dørene op til kombineret café-bar med det bedste fra gourmet-paradiset Bornholm. Her er hjemlig hygge og kærlighed til den danske solskins-ø. Drikkekortet er spækket med alt fra bornholmske fad- og flaske-øl til økologisk saft, gin & tonics, cocktails og skønne vine. Her er der lækre snacks og kager kreeret på udsøgte råvarer fra Bornholms førende producenter og landbrug. Stemningen er fantastisk, og gæsterne forføres af den bornholmske aura, som indkapsler byens nye favoritsted.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Stâuan i hjertet af København. Slå dig ned i de charmerende bornholmer-lokaler med venner, veninder og kæreste. Nyd friskbrygget gourmet-kaffe og lækre økologiske safte fra Bornholms Mosteri. Smag pølser fra Hallegård og udsøgte oste ledsaget af bornholmske rugkiks. Få store oliven og saltede nødder. Nyd tarte flambée med bacon, løg og bornholmsk svin. Gå på opdagelse i Stâuans ølkort med skønne ølbryg fra prisvindende Svaneke Bryghus. Få gin & tonics på alt fra Hendricks til Monkey 47 og Bulldog. Smag lækre cocktails tilsmagt med rabarber, hyldeblomst og bornholmsk æblemost. Nyd søde kager og skønne vine – hvide, røde, med bobler og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Stâuan
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. april 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Stâuan
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 12-22
Torsdag, kl. 12-24
Fredag, kl. 12-02
Lørdag, kl. 16-02

+ ABOUT

Stâuan emmer af ægte bornholmerstemning. I de hyggelige stuer er væggene beklædt med egetræ fra Østerlars Savværk. Her er gammelt bornholmer-ur, kronhjortegevir & grønne planter. Her er vindueskarme og hylder fyldt med brætspil og fajance fra en for længst svunden tid.

Kærligheden til den danske solskins-ø skinner igennem hver en servering. Råvarerne er håndplukket fra anerkendte producenter og små familielandbrug. Her føler gæsterne sig hjemme, så snart de træder ind ad døren til Københavns nyåbnede bornholmerstue.

+ WHERE

Nybrogade 20
1203 København K