Casa d'Antino
118    SOLD
- +
EXPIRED
475 DKK
250 DKK

3-retters gourmet-middag hos Casa d’Antino i Indre By – Italiensk toprestaurant slår benene væk under gæster og madanmeldere

I hjertet af København forkæler geniale kokke gæsterne med italiensk gastronomi i topklasse. Casa d’Antino har succes – tildelt 5 stjerner i Børsen og en regn af rosende anmeldelser. Vinkortet er fuldblods italiensk, ligesom råvarerne, der hentes op fra støvlelandets førende landbrug. Lokalerne er tegnet af Kay Fisker tilbage i 1943, møblerne er af Finn Juul og belysningen af Ingo Mauer. Menukortet er spækket med traditionsrige italienske madretter i moderne fortolkninger.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på autentisk italiensk gastronomi i fantastiske omgivelser. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Få håndskåret oksetatar med chips af gulerod, trøffelolie og gulerodscreme. Smag hjemmelavet ravioli med italienske kastanjer, salsiccia, brændte porre og Parmigiano-Reggiano. Nyd langtidstilberedt mørbrad af gris, serveret med karamelliserede skalotteløg, jordskokker og palmekål. Sæt dig til rette i restaurantens smukke lokaler og bliv forkælet med italienske madretter, som er en sand fryd for både gane og øje.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Casa d’Antino
  • Hvert værdibevis gælder til 3-retters menu for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. marts 2018
  • Bordreservation foretages online
+ HOURS

Tirsdag - lørdag, kl. 18-24

+ ABOUT

Med dyb respekt for Italiens fantastiske smage, dufte og vine har Casa d’Antino i to årtier imponeret gæster og madanmeldere. Her kreeres italiensk gastronomi på ypperlige råvarer, som varierer efter sæson og humør. Alt imens smilende tjenere udskænker linde strømme af kraftige italienske vine.

Hos Casa d’Antino er der kærlighed til det gode måltid. Her arbejder fuldblods italienske kokke & tjenere, som forkæler gæsternes sanser med unikke smagssammensætninger. Og alle, som har været forbi, flyder over af begejstring.

+ WHERE

Dronningens Tværgade 43
1302 København K