Indre By: 6 valgfrie donuts hos The Donut Shop – Prisvindende donut shop får enhver kageelskers hjerte til at smelte

Simon Evers
Head Concierge
585 købt
100,-    /    50,-

En hel butik – kun med donuts! The Donut Shop byder på søde sager, der får enhver kageelskers hjerte til at smelte. De har vundet Byens Bedste og er uden sammenligning ét af landets stærkeste kagebrands. Hver eneste donut er håndlavet og bag med kærlighed. Paletten spænder over klassiske donuts som Original Glaze til varianter med espressoglasur, amerikanske skumfiduser og hvid belgisk chokolade. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det får du

Få 6 valgfrie donuts hos The Donut Shop i Indre By. Gå donut-amok i den bugnende kagemontre, der hver morgen fyldes op med flere end 20 forskellige donut-varianter. Få Original Glaze, Caramel Crunch og The Homer med jordbær og tivoli-krymmel. Smag overdådige donuts med amerikanske skumfiduser, mørk chokolade og knust Oreo. Vælg Cinnamon Sugar, Marshmallow Blue og Pink Lady. Få donuts med blåbær-frosting og hvid belgisk chokolade. Smag varianter med Smarties og ingefær. Få glinsende donuts med citron-frosting, frysetørrede hindbær og meget mere. Nyd de søde sager i donut shoppen eller køb ’to go’.

The Donut Shop

Larsbjørnsstræde 8
1454 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Donut Shop
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. marts 2018

Sagt af andre

Fantastiske donuts!
Jeg kan slet ikke få nok...
Man kan virkelig smage, at deres donuts er lavet fra bunden!
Et helt fantastisk sted.
De bedste donuts, jeg nogensinde har smagt!
Jeg anbefaler alle at tage forbi The Donut Shop!

Af Frederik, Joakim, Carina, Anna, Cameron & Søren – Kilde: Facebook

Om The Donut Shop

The Donut Shop byder på alt, hvad en sand kageelsker tør drømme om. Hver morgen fyldes kagemontren med friskbagte donuts i klassiske og innovative varianter. Og hvis det ikke var for udsigten til livet i Larsbjørnsstræde, ville The Donut Shop være som taget ud af Soho i New York.

Hver og en af de glinsende cirkler er håndlavede. Kageopskrifterne tager afsæt i de stolte amerikanske donut-traditioner, mens inspirationen kommer fra hele verden. Her er det passion, kvalitet og kreativitet, som er drivkraften bag The Donut Shop’s succesombruste kagebutik.

Hos The Donut Shop glemmer gæsterne alt om tid og sted. Her kommer kageglade københavnere i hobetal for at nyde lækkerier i byens hippe donut-univers. Her er bløde sofaer, rå murstensvægge og donut-formede puder. Og montren bugner med de vildeste donuts, byen kan præstere.

 

Åbningstider

Åbningstider:
Mandag - lørdag, kl. 10-19

100,-    /    50,-
UDLØBET
585 købt

Afsluttet:
08-12-2017

The Donut Shop

Larsbjørnsstræde 8
1454 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Donut Shop
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. marts 2018
UDLØBET