Indre By: 2 x vegansk brunch hos Hope – Få anmelderrost brunch serveret i solskin og dagligstuehygge i én af byens hippeste caféer

Simon Evers
Head Concierge
650 købt
196,-    /    98,-

Politikens madanmelder faldt pladask for Hope’s grønne gourmetkøkken, og gæsterne strømmer til. I hjertet af København lokker hyggelige Hope med økologi, god karma og byens bedste brunch. Alt er hjemmelavet, menukortet følger sæsonen, og kokkenes kærlighed til råvarerne skinner igennem hver servering. Her er dagligstuehygge, råt træinteriør og frithængende glødepærer. Her forkæles gæsterne med brunchlækkerier i særklasse – en kanon smagsoplevelse for alle, uanset om man er veganer eller ej.

Det får du

Få vegansk brunch for 2 personer hos Hope i Indre By. Nyd vegansk kokos-yoghurt tilsmagt med lime & agavesirup, toppet med granola, ristede kokosflager og blåbær. Få hjemmebagt brød, hummus og smashed avocado. Få grillede sweet potato fries og valgfri smoothie bowl, toppet med mandler, cashewnødder, sesam og chia. Vælg smoothie bowl lavet på mango, æble og gulerod eller på spinat, bønner, avocado og æble. Invitér venner, veninder og kæreste på en vidunderlig brunchdate hos ultra hippe Hope.

Hope

Larsbjørnsstræde 7
1454 København K
RatingRatingRatingRatingRating
(4,8) Facebook

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Hope
  • Brunch serveres alle ugens dage frem til kl. 16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. januar 2018

Sagt af andre

Byens bedste brunch!
Vanvittig lækker vegansk mad!
Fantastisk skønt sted..
Det bedste veganske mad, vi nogensinde har fået!
Jeg elsker Hope.
Super lækker mad, der smager af kærlighed og nærvær.
Fantastisk mad & service!
Den lækreste brunch ever!

Af Jesper, Nellie, Melanie, Tina, Carolina, Allan, Christina & Monika – Kilde: Facebook

Om Hope

Hope har på alle måder ramt plet. Her tænkes økologi og bæredygtighed. Råvarerne strutter af friskhed, og passionerede kokke kreerer veganske madkreationer til priser, hvor alle kan være med. Og så investerer Hope en del af sit overskud i at plante træer ved Khasi Hills i Indien.

Hos Hope summer det af liv & glade dage. Det hyggelige, tæt pakkede lokale, er møbleret med træborde, stole og bænke, vilde planter og frithængende glødepærer. Og byens veganere og mad-feinschmeckere valfarter til for at få en bid Hope’s anmelderroste grønne køkken.

Hope er stedet, hvor byfolket søger hen, når den står på hygge & en dejlig brunchdate. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak. Her bydes gæsterne på fantastiske veganske madlækkerier, som kun Hope kan præstere.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 10-19
Søndag, kl. 11-18

196,-    /    98,-
UDSOLGT
650 købt

UDSOLGT!

Hope

Larsbjørnsstræde 7
1454 København K
RatingRatingRatingRatingRating
(4,8) Facebook

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Hope
  • Brunch serveres alle ugens dage frem til kl. 16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. januar 2018
UDSOLGT