Il Locale
1259    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos hippe Il Locale på Nørrebro – Italiensk ølbar byder på guddommelig ølbryg

Hos Il Locale udskænkes vilde italienske øl ledsaget af støvlelandets gourmet-panini med rosastegt gris, velhængt skinke & ost. Her kan byens livsnydere, ølentusiaster og feinschmeckere nyde italiensk mikrobryg i verdensklasse & det bedste fra det italienske osteria’s menukort. Hos Il Locale udskænkes øl fra flaske og frisktappet fra hane. Og barchefen Alessandro di Benedetto har nøje udvalgt de italienske øl-specialiteter, der har fået plads på hans eksklusive hylder og i de 12 forgyldte ølhaner. Invitér venner, veninder og kæreste på italienske smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til al mad & drikke hos Il Locale på hippe Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd special-øl og verdensbryg fra Italiens førende mikrobryggerier. Smag Tipopils – én af verdens bedste pilsnere brygget af det italienske pionerbryghus Birrificio Italiano. Nyd Tony Solo lagret på Amarone-fade og Eil Ale brygget efter belgiske principper med smagstoner af sød frugt. Få amerikansk IPA med toner af blomst og citrus fra bryghuset Hibu i Lombardiet. Smag Stout Calm og Gotha, spicy belgisk Triple med citrus og masser af volumen. Få gourmet-øl fra Baladin – ét af Italiens mest anerkendte bryggerier. Nyd panini med stegt gris fra Ariccia og italienske sandwich med velhængt skinke & ost. Få øko-brød med jomfru olivenolie og italienske breadsticks med chiliolie. Smag spicy italiensk 'beef jerky' og små krydrede pølser fra Toscana. Nyd italiensk parmaskinke, italienske pølser, salami og bresaola. Smag fantastiske italienske oste og oliven fra Sicilien og Apulien. Få italienske vine, spiritus, sodavand og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Il Locale
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. november 2016
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. med frit valg til alt hos Il Locale
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 18-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

(køkkenet har åbent kl. 18-21)

+ ABOUT

Nyåbnet italiensk ølbar med magiske ølhaner giver nyt liv til det københavnske byliv og øl-mekka. Her forkæles københavnerne med det ypperste ølbryg fra navnkundige italienske bryghuse. Og alle øl er nøje udvalgt af den italienske øl-virtuos Alessandro di Benedetto.

Det er Italiens anerkendte bryghus Hibu Craft Brewery i Lombardiet, der står bag etableringen af Københavns nye ølbar. Og Hibu har valgt at sætte herboende Alessandro di Benedetto i spidsen for deres storslåede ølsatsning i København. Han er manden med fingeren på den italienske øl-puls, og i 7 år var Alessandro tilknyttet Birrificio Italiano – Italiens pionerbryghus.

Sammen med sit italienske ølhold har Alessandro udvalgt de vigtigste italienske bryghuse, hvorfra det gode håndværk nu kan smages. Og som et ekstra plus serverer Il Locale skønne italienske gourmet-panini, charcuteri, oste og snaks, ligesom man gør det i Italien. Her kan man hænge ud i baren eller på barstole ved de store vinduer med udsigt til livet på boulevarden. Og for de ekstra magelige er der lænestole, sofaer og hyggekroge med spiseborde og italiensk plakatkunst på væggene.
 

+ WHERE

Åboulevard 50
2200 København N