Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 51 % rabat på kørekort til verdenen under vandet – Lær at dykke med dygtige danske instruktører i Øresund, i selskab med fisk og fauna. Få dit dykkercertifikat og gør dig klar til drømmeoplevelser under vandet

Kr. 1995

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 4098 51% Kr. 2103

Tilbuddet lukkede:

15-04-2012
Kl. 23:59:59

I alt 55 personer har købt

  • Værdibeviset indløses hos Ocean Dive
  • Dit dykkerkursus bliver gennemført på én uge – mandag og onsdag kl. 18-21, tirsdag og torsdag kl. 18-22 samt lørdag og søndag kl. 9-16 (ved afslutning om søndagen får du dit dykkercertifikat)
  • Kurser afholdes i alle lige uger
  • Første kursus afholdes i uge 16 og sidste kursus afholdes i uge 38 2012
  • Værdibeviset udløber 24. september 2012

1 2 3 4 5 6

Få den ultimative fede oplevelse – personlig udvikling, udfoldelse og eventyr. Gør det du længe har drømt om – lær at dykke i åbent vand og få dit internationale dykkercertifikat, så du kan begå dig i verdenshavene.

Med dit dykkerkursus hos Ocean Dive får du ikke bare et dykkercertifikat. Du får samtidig en uforglemmelig oplevelse, fordi dykningen blandt andet sker sammen med Øresunds hornfisk, torsk, ørred og andre spændende fisk og fauna. Og du kommer til at kunne dykke helt ned på 18 meters dybde.

Med instruktion fra super professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element. Og Ocean Dive stiller alt udstyr til din rådighed, herunder våddragt. Hos Ocean Dive er du garanteret læring og færdigheder, som sætter dig i stand til at udleve dine vildeste undervands-drømme.

Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg samt dykning i Vestbadet i Rødovre og i Øresund fra Bellevue. Alle kursusdage møder du hos Ocean Dive på Frederiksberg, som sørger for transport.Ocean Dive

Søndre Fasanvej 47
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 12-17:30
Lørdag, kl. 10-14

Om Ocean Dive

Ocean Dive har i 10 år gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Og Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkerkurser for både øvede og nybegyndere.

Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører – nogle af de allerdygtigste dykkerinstruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over noget af det bedste og bredeste udvalg af dykkerudstyr. Det er det udstyr, Ocean Dive tilbyder sine kursister.

Ocean Dive er ikke alene certificeret til at uddanne dykkere, de er også certificeret til at uddanne instruktører. Og hos Ocean Dive har sikkerhed og færdighedslæring førsteprioritet. Derfor indeholder dykkerkurser både teori, dykning i svømmehal og Open Water i Øresund.

I dykkercentret på Frederiksberg er alt dykkerudstyr som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Derfor er sikkerheden altid i top hos Ocean Dive.

Ud over dykkercentret i Danmark, har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder selvfølgelig ture til Thailands pragtfulde koral- & undervands-verden.

Hos Ocean Dive kan du også købe det nyeste dykkerudstyr og verdenens mest anerkendte mærker som Scubapro, OMS, Subgear og Fourth Element. Og Ocean Dive har altid det rigtige udstyr til den helt rigtige pris.