Nicecream CPH
6769    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Nicecream på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg – Smag topanmeldt vegansk is i alt fra bægre, vafler & isbokse til ice cream sandwiches og sundaes med karamel

De er blevet anbefalet af Politiken, Berlingske og ELLE. Alt er 100% økologisk & vegansk, og montrerne bugner med is i overdådige varianter. Is-sæsonen er officielt skudt i gang, og Nicecream stormer frem. De har indrettet deres is-univers med bambus og rå beton. Sortimentet spænder over traditionelle vafler med kugler af is til isbokse, mylkshakes og sundaes – og deres ice cream sandwiches får mundvandet til at løbe, når man blot kigger på dem. Hos Nicecream har de håndlavede flødeboller, cookies og flydende karamel. Udvalget er enormt, og kun fantasien sætter grænserne.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Nicecream på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg. Køb ét eller flere værdibeviser. Tag plads i en af is-butikkerne eller bestil 'to go'. Få topanmeldt vegansk is i alt fra bægre, vafler & isbokse til ice cream sandwiches, mylkshakes og sundaes med kagestykker og karamel. Smag Chocoholic lavet på chokolade- og vanilje-is med chocolate fudge swirl. Nyd Ol' Fashioned jordbær-is med ristede jordbærflager og hvid chokolade. Få lakrids- og mint-is med chokoladebrud. Prøv Oh Sweet Lemon lavet på citron- og vanilje-is med hvid chokolade og ristede cashews. Smag Københavneren med pineapple sorbet swirl og Sneaky Biz – peanut butter is med caramel swirl og ristede peanuts. Top din is med alt fra flødeboller til guf, kagestykker, crunch, flydende chokolade og karamel. Invitér venner, veninder og kæreste på sommerens måske bedste is-oplevelse.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Nicecreams is-butikker
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Nicecream
+ HOURS

Nørrebro og Vesterbro
Onsdag - torsdag, kl. 14-18
Fredag - søndag, kl. 13-18

Østerbro og Frederiksberg
Fredag - søndag, kl. 14-18

+ ABOUT

De startede på Elmegade i 2015. Så udvidede de til Enghave Plads. I 2019 åbnede de på Nordre Frihavnsgade, og for to måneder siden slog de dørene op på Falkoner Allé. På rekordtid har Nicecream indtaget byens bedste adresser. Ismagerne arbejder med fair trade råvarer. Alt er økologisk & vegansk, og isen er fantastisk blød og cremet.

Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt. Det er ærligt. Og frem for alt vildt velsmagende. Hos Nicecream laver de seriøst lækker is, og de værner samtidigt om naturen. Isen bliver lavet in-house i små batches. Varianterne er konstant i rotation, og ismagerne eksperimenterer med helt unikke råvarer og smage.

+ WHERE

Elmegade 30
2200 København N

Enghave Plads 10
1670 København V

Nordre Frihavnsgade 7
2100 København Ø

Falkoner Allé 44
2000 Frederiksberg