Isoteket
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
92 DKK
46 DKK

2 bægre/vafler med 3 kugler is hos Isoteket på Østerbro – Fremhævet som ét af Europas 20 bedste is-steder

De tager udgangspunkt i den klassiske italienske gelato, der med sin bløde og cremede konsistens har tryllebundet is-elskere rundt om i hele verden. Men smagene hos Isoteket er anderledes, og isene bliver lavet efter ismagernes egne, unikke opskrifter. Politikens anmelder kvitterede med 5 store hjerter og placerede dem på avisens forside under overskriften "Et lille ismirakel på Østerbro". Sidste år blev Isoteket så fremhævet af The Guardian som ét af Europas 20 bedste is-steder.

WHAT YOU GET

Få 2 bægre/vafler med 3 kugler is hos Isoteket på Østerbro. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is, som varierer efter sæson og ismagernes humør. Nyd chokolade-is med kardemomme og knuste chokoladestykker. Smag jordbærsorbet med hyldeblomst og frisk mynte. Få hasselnødde-is tilsmagt med bergamotte og rabarbersorbet med vanilje og stjerneanis. Få kokos-is med passionsfrugt og sort sesam. Smag sorbet af vilde blåbær og mælke-is med karamelsauce og ristede hasselnødder. Nyd æble-is med mynte og lime. Få appelsinsorbet, brombærsorbet, kaffe-is med citrongræs og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Isoteket på Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2019
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 13-20

+ ABOUT

Hos Isoteket spiller råvarerne en hovedrolle, og ismagerne går ikke på kompromis. Vaniljen importerer de selv fra Uganda, hasselnødderne er fra Piemonte, og mælken er naturgræsmælk fra Tude Ådal. De frisklaver isen fra bunden med fokus på økologi og højeste kvalitet. Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt. Det er ærligt. Og frem for alt vildt velsmagende.

Lige som isen så er gelatobaren gennemført ned til mindste detalje. Isdisken er specialdesignet i Italien, og væggene er prydet med smukt mahogni, der tidligere har beklædt Carlsbergs direktionslokaler. Målet har fra første dag været at lave verdens bedste is, og der er ingen tvivl om, at Isoteket er en kæmpe succes.

+ WHERE

Randersgade 43
2100 København Ø