Bar Rye
738    SOLD
- +
EXPIRED
280 DKK
140 DKK

4 stk. smørrebrød til 2 personer hos Bar Rye – Hip smørrebrødsbar har slået dørene op i hjertet af København

Ny smørrebrødsbar er åbnet op i gammelt københavnerhus fra 1797. Smørrebrødet er klassisk med et moderne twist, råvarerne er i fokus og smørrebrødslisten alen lang. Hos Bar Rye kombineres restaurant og take away. Rammerne er fantastiske og lokalet fordelt over 2 etager med smukke bjælkelofter, stearinlys og grønne planter. Her bugner montren med højtbelagt smørrebrød, og gæsterne tages imod med store smil. Invitér venner, familie og kæreste på smørrebrød, når det er allerbedst.

WHAT YOU GET

Få 4 stk. smørrebrød til 2 personer hos Bar Rye i Indre By. Spis i restauranten eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle smørrebrødsvarianterne. Nyd smørrebrød med tatar af okseinderlår, toppet med saltede solbær, estragoncreme og hvidløgsskud. Smag hjemmelavet hønsesalat med æble og sprødstegt bacon. Få røget laks med citroncreme og modnede sild med løg, dild og havtorn. Nyd kartoffel med puffede boghvedekerner, løvstikkemayo og blomsterkarse. Få æg med rejer, mayo, frisk karse og citronskal. Nyd roastbeef med peberrodscreme, kapersbær, friterede løg og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bar Rye
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. maj 2019
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 11-17

+ ABOUT

I hjertet af København byder Bar Rye på moderne smørrebrød serveret i hyggelige omgivelser. Her værner dygtige kokke om det klassiske smørrebrødshåndværk med en tidssvarende sans for sammensætning og præsentation. Kvaliteten er suveræn, og alt laves fra bunden på gode råvarer i sæson.

Bar Rye emmer af hygge og god stemning, og de smukke lokaler er indrettet med respekt for det gamle københavnerhus. Smørrebrødet er i særklasse og tiltrækker alt fra forretningsfolk til kærestepar på tur i Indre By. Humøret er højt, og gennem store panoramavinduer har gæsterne udkig til det rolige liv i Badstuestræde.

+ WHERE

Badstuestræde 4
1209 København K