Lotte's Sandwichbar
400    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
54 DKK
27 DKK

50 % rabat på 2 x Ben & Jerry's bæger-is hos Lotte’s Sandwichbar – Få is-lækkerier til en hyggelig sommerdag i Kongens Have

Lige over for Kongens Have finder du Lotte’s Sandwichbar. Lotte’s er kendt i hele København for sine kongelige sandwich, der bare er helt i særklasse, som de skrev i Politiken. Og når sol & sommer rammer København fyldes sandwichbarens fryser med luksus-is fra Ben & Jerry's. For så skal alle Lotte’s glade kunder forkæles og køles ned med iskolde lækkerier.

Med Dagens tilbud vælger du frit mellem Ben & Jerry’s bægere med 150 ml overlækker flødeis, som findes i alverdens varianter. Du kan fx få Caramel Chew Chew, fyldig karamelfløde-is med tyk karamelsovs og chokoladedyppede karamelstykker – Cookie Dough, vanilje-is med chokoladestykker og Chocolate Chip Cookie Dough – Chocolate Fudge Brownie, cremet chokofløde-is med chokobrowniebidder – Chunky Monkey, banan-is med chokoladebananer og lækre valnøddestykker – Coconutterly Fair, choko-is med kokosnød, karamelsovs og chokoladedyppede karamelstykker – og Strawberry Cheesecake, fløde-is med jordbær-cheesecake, masser af jordbær og knuste kager.

Kombinér eventuelt Dagens tilbud med de lækreste sandwich og salater fra Lotte’s sandwichbar. Nyd dine lækkerier i Kongens Have eller i sandwichbarens hyggelige lokale. Få en skøn og hyggelig dag sammen med en du holder af.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Lotte’s Sandwichbar
  • Værdibeviset gælder 2 x Ben & Jerry’s bæger-is med 150 ml
  • Værdibeviset kan anvendes ind til den 30. september 2012
+ HOURS
Kronprinsessegade 10
1306 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 9-19
Lørdag, kl. 10-16
+ ABOUT

Charlotte Marvig åbnede Lotte’s Sandwichbar i 2005. Og stedet er i dag kendt af de fleste sandwich- og salat-elskere i København. Sandwichbaren er hyggeligt indrettet med borde og stole og en dejlig sofa, som du kan slænge dig i. Og når du har travlt eller vil hygge dig med din spise og drikke i solskinnet i Kongens Have, så skal du bare bestille ”to go”.

Alle sandwich er opkaldt efter personer fra Charlottes omgangskreds. Og de er alle lavet med et særligt twist, som gør dem ekstra lækre. Sandwich fra Lotte’s er altid lavet på de bedste friske råvarer. Og alle ingredienser er sunde og fedtfattige uden at miste den gode smag.

Der er også mange kulinariske raffinementer at finde i Lotte’s salatbar. Her kommer Charlottes viden om fremragende smagskompositioner virkelig til sin ret.

Hos Lotte’s serveres noget af byens bedste kaffe. Du kan få et bredt udvalg af de bedste kvalitetskaffer samt andre lækre, varme og kolde drikke. Prøv fx Lotte’s cremede og aromatiske varianter af chai, smagfuld the og skønne økologiske sodavand.

I sandwichbaren er betjeningen i top. Og de friske piger bag disken er altid glade, smilende og veloplagte, så du altid føler dig velkommen.

+ WHERE

Kronprinsessegade 10
1306 København K