Café N
402    SOLD
- +
EXPIRED
268 DKK
129 DKK

52 % rabat på 2 x vegansk brunch + 2 x kaffe/juice hos Café N – Tidligere vinder af Politikens IBYEN-pris som Årets Café byder på veganske brunchlækkerier i topklasse

Café N i Blågårdsgade laver fantastiske madlækkerier serveret i solskin & dagligstue-hygge. Her får du hjertelig og personlig betjening samt byens vildeste brunch. Landets madanmeldere svømmer over af begejstring, og den anmelderroste café har fuldt fortjent tidligere vundet Politikens IBYEN-pris som Årets Café. Her valfarter Københavnerne til og forkæles med brunchlækkerier i topklasse – en kanon smagsoplevelse for alle, uanset om man er veganer eller ej.

Med Dagens tilbud får du lækker brunch med gourmet-kaffe/juice for 2 personer. Nyd hjemmebagt øko-brød på italiensk hvede og rug. Få lækker soja-yoghurt med ristet granola. Smag sprøde grøntsagskroketter på gulerod og rødbede, serveret med vegansk mayo samt pesto på basilikum & cashewnødder. Få seitan og stegt tofu vendt i soja. Nyd lun omelet med kartofler, kikærter, løg og gurkemeje. Få hjemmelavet hummus med tahin og citron samt tzatziki lavet på soja-yoghurt tilsat hakket agurk, hvidløg og frisk mynte. Nyd salat af spæde blade med avocado, gulerod, granatæblekerner og ristede sesamfrø. Få friske jordbær, hindbær & melon. Nyd gourmet-kaffe efter eget valg – cortado, cappuccino, espresso og americano. Du kan også vælge juice med søde appelsiner, gulerod, ingefær & rødbede og få den blandet, som du vil.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibevis indløses hos Café N
  • Brunch serveres alle ugens dage frem til kl. 16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. december 2017
  • Det kan være en god idé at reservere bord – Reservation kan foretages online
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 8-22
Lørdag - søndag, kl. 9-22

+ ABOUT
Café N byder på veganske madlækkerier og dagligstue-hygge. Her arbejder super engagerede kokke & tjenere. Og for Allan Reck, som ejer og driver Café N, er caféen et drømmeprojekt, og han har succes.

Caféen ligger i Blågårdsgade, Nørrebros mest livlige kvarter med mange små sjove butikker. Hos Café N er der altid fyldt med gæster i det hyggelige, tæt pakkede lokale, som er møbleret med borde og bænke, malede træstole og rispapirlamper i loftet. Her nyder gæsterne det grønne køkkens skønne madlækkerier. Og der er altid plads til én til hos Café N, for her er det ’vi-stemningen’, der hersker.

Café N er kendt for andet og mere end den fede stemning. Caféen er fuldblods vegansk og laver sund & velsmagende mad, som ingen andre kan præstere. Her er mad og drikke altid frisk og hjemmelavet – intet bliver tappet fra dunke og plastbøtter. Og forskellen er himmelråbende. Smagen af den friskpressede juice virker, med sin kraftige sødme, som en energisk krammer – og når du sætter tænderne i de lækre veganske brunchdelikatesser, så bliver forelskelsen total.
+ WHERE

Blågårdsgade 17
2200 København N