GAO Dumpling
1001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos GAO Dumpling Bar – Hypet asiatisk restaurant byder på vilde dumplings, bok choy med ristet hvidløg, nudelsuppe, friteret tofu, bubble waffles med is m.m.

Landets første dumpling bar forbinder København med Asiens verdensby, Hong Kong. Her er håndlavede dumplings og asiatiske specialiteter, der slår benene væk under gæster og madanmeldere. Og både Politiken & Visit Copenhagen har GAO på deres højt rangerede lister over landets bedste spisesteder. Køkkenet styres af de anerkendte kinesiske kokke Lei Wang og Jian Su, som henter råvarerne direkte hjem fra Hong Kong. Her er vægge beklædt med grønne klinker, her er lyst egetræ, dæmpet belysning og frithængende neonskilte. Her har dygtige kokke skabt et fantastisk asiatisk madunivers i hjertet af København.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos hippe GAO på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser – spis i restauranten eller bestil ’to go’. Få Hong Kong dumplings med kål og saftigt svinekød. Få dampede dumplings med spinat, glasnudler, gulerod og fennikel. Smag asiatiske himmerigsmundfulde med alt fra årstidens svampe til ristet hvidløg, marineret kylling og forårsløg. Nyd kolde og varme side dishes. Få spicy salat med sorte svampe, agurk og tomater. Smag frisklavede nudler med gulerod i peanutsauce og bok choy med ristet hvidløg og sød soja. Få friteret tofu med chili-mayo og veggie noodle soup. Nyd vin, vand, prisvindende øl fra Tsingtao Brewery og asiatiske Tiger Beers på fad & flaske. Smag bubble waffles med is og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos GAO
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. januar 2018
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos GAO
+ HOURS

Mandag - lørdag, kl. 12-22
Søndag, kl. 12-20

+ ABOUT

GAO er fortællingen om Tem Hansen & Tim Ho. Her mødes Skandinavien med Hong Kong og bygges bro mellem forskellige kulturer. Her fremtryller dygtige kokke den autentiske asiatiske smag og udøver oldgamle kinesiske madteknikker. Her laves dumplings ved håndkraft med passion og kærlighed til det asiatiske køkken.

Hvis det ikke var for udsigten til gamle Blågårdsgade, ville GAO være som taget ud af en travl gade i en af Asiens mange storbyer. Her nyder gæsterne byens vildeste asiatiske gastronomi, hænger ud og tager maden med hjem. Rammerne er uformelle, og kvaliteten er helt i top.

Hos GAO lokker alt fra dumplings med kål, svin, marineret kylling og svampe til frisklavede nudler i peanutsauce og bok choy med ristet hvidløg. Og restauranten, som åbnede sidste år, har allerede slået sit navn fast som ét af byens absolut bedste madsteder.

+ WHERE

Blågårdsgade 3
2200 København N