Café Bambú
550    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
298 DKK
149 DKK

50 % rabat på 2 x vegetar/vegansk burgermenu + 2 x friskpresset juice hos Café Bambú – Hip veganerjoint har indtaget Nørrebro

I smørhullet mellem Dronning Louises Bro og Assistens Kirkegård lokker hyggelige Café Bambú med byens vildeste burgere. Her snubler byens foodies over hinanden af lutter begejstring. Her overgiver selv de største kødspisere sig til Bambú’s vegetariske og veganske madlækkerier. Café Bambú er et drømmeprojekt med kærlighed til sund livsstil og det grønne gourmet-køkken. Her summer det af liv & glade dage. Og køkkenet styres med kærlig hånd af Daniel De La Rocque, der har skiftet Mallorcas 2-stjernede Michelin-restaurant, Tristán, ud med egen drømmecafé.

Med Dagens tilbud får du 2 burgermenuer med friskpresset juice hos hippe Café Bambú på Nørrebro. Vælg din burger vegetarisk eller vegansk. Nyd fantastisk burger med grillet vegansk bøf i blød fuldkornsbolle, fyldt med avocado, tomat, salat, hjemmesyltet agurk, rødløg, vegansk mayo & ost – lavet på kokos og nødder eller i vegetarisk udgave som gouda. Til burgermenuerne serveres ovnstegte øko-kartofler med rosmarin samt vegansk dip. Den friskpressede juice vælger du selv. Få lækker juice med alt fra æble, lime og ingefær til appelsin, rødbede og gulerod. Invitér venner, veninder og kæreste på en fantastisk burgeroplevelse hos Café Bambú – inde og ude – eller bestil ”to go”.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Café Bambú
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. december 2017
  • Bordreservation skal foretages via [email protected] eller telefon
+ HOURS

Griffenfeldsgade 24B
2200 København N

Åbningstider:
Mandag - søndag, kl. 10-20

+ ABOUT
Dørene er netop slået op til Café Bambú’s hippe veganerjoint på Nørrebro. Her er traditionel fastfood erstattet med sunde madlækkerier, baseret på økologi og friske lokale råvarer. Her lægges der sjæl & kærlighed i alle køkkenets sublime madkreationer. Og caféen er et drømmeprojekt for de to vennepar, som står bag.

Café Bambú byder på vild vegetarisk og vegansk gastronomi i dagligstue-hygge med hjertelig og personlig stemning. Det hyggelige, tæt pakkede lokale, er møbleret med fine borde og bænke, retro-stole, vilde planter og frithængende glødepærer. Her er skabt et grønt madunivers med plads til alle, som ønsker at hygge sig over god mad i fantastiske omgivelser.

Det åbne køkken styres af Daniel De La Rocque. Han er opvokset i Brasilien og har rejst hele verden rundt med sit gastronomisk talent. I 4 år lavede han mad på den spanske Michelin-restaurant Tristán. Nu forkæler han sammen med sine venner alle gæsterne på deres egen drømmecafé. Og rygtet om hippe Café Bambú er løbet stærkt.
+ WHERE

Griffenfeldsgade 24B
2200 København N