Diamond Rice
1230    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

51 % rabat på alt hos anmelderroste Diamond Rice i Bredgade – Børsens kinesiske favorit byder på kantonesisk and, rødfisk med mango, sprøde forårsruller & wontons, dybstegte tigerrejer, butterdejskager med kokosnøddecreme m.m.

Få ægte Kina-mad anbefalet af Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø. Ny hypet kineser-restaurant midt i København byder på fortryllende klassikere fra det sydkinesiske køkken. Her serveres alt fra kunstnerisk dim sum til velsmagende kantonesisk and. Og alt er friskt og hjemmelavet på råvarer af fremragende kvalitet. Her bydes på udsøgte à la carte retter og tasting-menuer med saftige dumplings, peking-suppe, sprødstegt rødfisk i mangosauce og lynstegte grøntsager. Invitér venner, familie og kæreste på en eventyrlig smagsrejse hos anmelderroste Diamond Rice i Bredgade.

Med Dagens tilbud har du frit valg til al mad & drikke hos Diamond Rice i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd kinesiske madtryllerier til frokost og til aften. Få lækker dim sum i et utal af varianter – dampede, pandestegte, søde og friturestegte småretter med hvert sit kulinariske smagsudtryk. Smag sprøde kinesiske forårsruller med svinekød og friturestegte tigerrejer i wonton-wraps. Få Lo Mai Gai – kylling, svinekød, shitake-svampe og ris smukt pakket i lotusblade. Nyd rispandekager med BBQ-marineret svinekød og hakket oksekød. Få spareribs med sorte kinesiske bønner, chicken-wings og dampede risboller med krydret svinekød. Nyd kylling med ananas og stegte ris, skønne nudelsupper og friturestegte butterdejskager med kokosnøddecreme. Nyd kantonesisk grillet and, braiserede lammeben med kinesiske svampe og svinekød i soja. Få sprødstegte kalvekøds-spareribs med sort pebbersauce, tofu med hakket svinekød og kylling i karry med ris og ristede cashewnødder. Få sprødstegt rødfisk med mango, stegt blæksprutte med søde pærer og tigerrejer med sur-sød-sauce og ananas. Nyd pak choy med hvidløg og shitake-svampe, pandestegt tofu med grøntsager og kinesisk toast med tigerrejer og ristede sesamfrø. Få køkkenchefens tasting-menuer, øl, vin og meget mere.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Diamond Rice
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. marts 2016
  • Bordreservation kan foretages online eller pr. telefon
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg i restauranten
+ HOURS
Bredgade 29
1260 København K

Åbningstider:
Mandag - søndag, kl. 12-23
+ ABOUT
I Bredgades smukke københavnerhus fra 1904 byder Diamond Rice på kinesisk gastronomi i særklasse. Og restauranten, som åbnede sidste år, har allerede slået sit navn fast som ét af byens absolut bedste kinesiske madsteder.

Diamond Rice ejes og drives af Edward Wai, som efter 15 års professionel karriere i Chicago og London er tilbage i København. Og den nybagte succesfulde restauratør er trådt i sine kinesiske forældres fodspor. I flere årtier har Edward Wais forældre drevet de bedste kinesiske restauranter i København.

Hos Diamond Rice kreerer dygtige kinesiske kokke klassisk mad fra den sydlige del af Kina. Her laves maden helt fra bunden, på udsøgte råvarer, efter gamle kinesiske madlavningstraditioner. Køkkenets kulinariske stil er udpræget kantonesisk, velsmagende og tilberedt ved dampning, pande- og friturestegning.

I restaurantens smukke lokaler er væggene håndmalet med farverige kinesiske motiver. Farverne er varm orange og rød i mange toner. Designerstolene er magelige og bordene dækket med fine nystrøgne duge. Her dækkes hver dag op til 60 spisende gæster, som forkæles med forrygende kinesiske specialiteter.
+ WHERE

Bredgade 29
1260 København K