Café N
1126    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
198 DKK
99 DKK

50 % rabat på 2 x lækker Veggeburger med sprøde kartoffel- & rødbedefritter og eksotisk frugt + 2 x friskpresset juice hos populære Café N – Tidligere vinder af Politikens IBYEN-pris som Årets Café

Ultra populære Café N i Blågårdsgade laver fantastiske vegetarlækkerier serveret i solskin & dagligstue-hygge med hjertelig og personlig stemning. Den anmelderroste café har tidligere suverænt vundet Politikens IBYEN-pris som Årets Café. Og københavnerne valfarter til for at få Café N’s fantastiske burgere, som er en kanon smagsoplevelse for alle, uanset om man er vegetar eller ej.

Med Dagens tilbud får du økologiske vegetar-burgere med hjemmelavede vegetarfrikadeller og humus, smagsfremhævet med sprøde salater, bønnespirer, gulerod, agurk og solmodne tomater. Alt serveret i lækker hjemmebagt øko-bolle med hjemmelavet sennepsdressing. Burgerne serveres med Café N’s fantastiske kartoffel- og rødbedefritter, hjemmerørt paprika-mayo, friske frugter & bær – danske jordbær, hindbær & melon. Den friskpressede juice vælger du selv. Få juice med søde appelsiner, gulerod, ingefær & rødbede og få den blandet, som du vil.

Invitér venner, veninder og kæreste på fantastiske veggeburgere hos Café N. Nyd lækkerierne i den anmelderroste café – inde og ude – eller bestil ”to go”.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibevis indløses hos Café N
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. december 2015
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 8-22
Lørdag - søndag, kl. 9-22

+ ABOUT
Café N byder på vegetarlækkerier, dagligstue-hygge og udendørsservering i gågaden. Her arbejder super engagerede kokke & tjenere. Og for Allan Reck, som ejer og driver Café N, er vegetar-caféen et drømmeprojekt, og han har succes.

Caféen ligger i Blågårdsgade, Nørrebros mest livlige kvarter med mange små hyggelige og sjove butikker og et stort udvalg af caféer. Hos Café N er der altid fyldt med gæster i det hyggelige, tæt pakkede lokale, som er møbleret med bænke og borde, malede træstole og rispapirlamper i loftet. Her nyder gæsterne det skønne danske efterår i solskinnet udenfor. Og der er altid plads til én til hos Café N, for her er det ’vi-stemningen’, der hersker.

Café N er kendt for andet og mere end den fede stemning. Caféen laver noget af det allerbedste inden for vegetar, sund og velsmagende mad. Her er mad og drikke altid frisk og hjemmelavet – intet bliver tappet fra dunke og plastbøtter. Og forskellen er himmelråbende. Smagen af den friskpressede juice virker, med sin kraftige sødme, som en energisk krammer – og når du sætter tænderne i de lækre vegetarburgere, så bliver forelskelsen total.
+ WHERE

Blågårdsgade 17
2200 København N