50 % rabat på 2 x ramen hos anmelderroste Ferment i Studiestræde – Asiatisk spisehus byder på verdens hotteste madtrend – Få lækre japanske nudelsupper med kyllingebryst, øko-svin, sitake-svampe og nyplukkede kantareller
Verdens hotteste madtrend har ramt hjertet af København. Og det populære japansk-nordiske nudelkøkken hos Ferment er for længst blevet et megahit ligesom ramen-køkkenerne i London, Berlin og New York. Den succesfulde restauratør & kok Peter Otto går i de amerikanske superkokke David Chang og Eddie Huang’s fodspor. Og både Politiken & AOK har været forbi og fremhæver Ferment som ét af byens bedste nye spisesteder.
Med Dagens tilbud får du lækre japanske nudelsupper for to personer hos anmelderroste Ferment. Vælg mellem 4 fantastiske varianter af ramen. Smag verdens hotteste madtrend med kylling, øko-svin, japansk tofu eller med sitake-svampe & nyplukkede danske kantareller. Nudlerne er hjemmelavede og serveres i kraftig bouillon med hjemmesyltede kinaradisser, wakame-tang, rødløg og æg langtidskogt i vandbad ved 64 grader. Og nudelsupperne toppes med fint høvlede flager af tørret & røget Bonito-tun – det japanske svar på trøfler. Nyd fantastisk ramen i Ferment’s asiatiske spisehus eller ved bordene udenfor langs husfacaden i Studiestræde.
WHAT YOU GET
CONDITIONS
- Værdibeviset indløses hos Ferment
- Det kan være en god idé at reservere bord – bordbestilling kan foretages online
- Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. november 2015
- Det kan være en god idé at reservere bord – bordbestilling kan foretages online
1455 København K
Åbningstider:
Tirsdag - torsdag, kl. 17:30-21
Fredag - lørdag, kl. 17:30-22
(herudover er der åbent til frokost fredag - lørdag, kl. 12-15)
Den danske kok, restauratør og kulinariske iværksætter Peter Otto sender nu københavnerne på gastronomiske oplevelsesrejser hos Ferment. Her kreerer den danske succes-kok hjemmelavede japanske nudelsupper med nynordisk twist og raffinement. Og Peter Otto træder i hælene på de amerikanske superkokke David Chang og Eddie Huang.
Gæsterne strømmer til det lille japanske spisehus i Studiestræde, som laver alt fra bunden på årstidens bedste råvarer. Nudlerne er håndlavede og kinaradisserne hjemmesyltede. Her koges skøn bouillon, kylling og øko-svin. Og med inspiration fra det nordiske køkken og sine kokkedage i London leverer Peter Otto helt unik gastronomi i hjertet af København.
Studiestræde 18
1455 København K