Bryggen 11
2328    SOLD
- +
EXPIRED
104 DKK
50 DKK

52 % rabat på 2 x kæmpe vaffel-is med 4 kugler + flødebolle/flødeskum & syltetøj hos Bryggen 11 – Byens Bedste Isbar byder på forårets & sommerens vildeste is-oplevelser

Foråret har for alvor ramt København, og den berømte is-mager på Islands Brygge langer gigantiske strømme af fantastisk is over disken dagen lang. Der er trængsel i byens bedste isbar over for Havneparken & Havnebadet på Bryggen. Her står is-hungrende københavnere og lokale bryggeboere i kø langt ud på gaden for at få en lækker bid af isbarens guddommelige is. Bryggen 11 har vundet Politikens IBYEN-pris som Københavns Bedste Isbar, og hvert år anbefaler sommerens is-guides Bryggen 11 som et must for alle københavnere. Slå dig ned på de grønne plæner eller på boldværket med udsigt til bådene i havnen. Nyd vidunderlig is sammen med venner, familie & kæreste – og hundredvis af andre forårs- & sommerglade københavnere.

Med Dagens tilbud har du frit valg mellem alle de lækre hjemmelavede is, du finder i den bugnende is-montre. Du vælger selv, om du vil have dine 4 kugler i herlig sprød is-vaffel eller i bæger. Få den lækreste hvide chokolade-is med et strejf af citron og blåbirkes. Nyd lækker frisk hyldeblomst-is med lime & mynte og få solbærsorbet med et herligt pift af estragon. Få den skønneste chokolade-is lavet på eksklusiv belgisk Callebaut-chokolade og fantastiske is med nyplukkede jordbær og rabarber. Nyd formidabel pistacie-, lakrids- og basilikum-is. Få kokos-is med lime & ingefær, vanilje-is med kanel & citron, lime- og chilisorbet og mange andre. Få din is med flødeskum & syltetøj eller lækker flødebolle. Udvalget af is hos Bryggen 11 er ikke mindre end fantastisk, innovativt og klassisk. Bryggen 11 er den ultimative is-oplevelse for alle lækkersultne og hungrende is-elskere.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bryggen 11
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2015
+ HOURS
Islands Brygge 11
2300 København S

Åbningstider:
Mandag - søndag, kl. 12-21
+ ABOUT
Med sin placering lige ud for Havneparken og Havnebadet kunne Bryggen 11 lige så godt sælge regnbue-is og stadig tjene kassen. Men de fantasifulde innovative is-fusionister eksperimenterer lykkeligvis. Bryggen 11 kreerer vidunderlig italiensk is med pift af ingefær, kanel, basilikum, mynte og birkes samt fantastiske danske is-klassikere.

Hver dag laver de dygtige is-magere den skønneste hjemmelavede is på økologisk mælk og fløde fra Osted Mejeri – ét af Danmarks allerbedste. Og i isbarens hyggelige is-værksted eksperimenteres med smagsvarianter af helt forunderlig og fortryllende slags.

Frederik Gøtrik – som ejer & driver Bryggen 11 – har magiske evner. Som en anden troldmand skaber han is-mirakler med vidunderlig og eventyrlig smag. I 15 år har Frederik kreeret og eksperimenteret med is i sit værksted og har vundet stor anerkendelse for sin vidunderlige hjemmelavede is.

Hos Bryggen 11 får du is for enhver smag – fyldt med eksklusiv chokolade, kaffe, lakrids og årstidens lækreste friske frugter, nødder, urter & bær. Og uanset graden af dit vovemod, kan du trygt stille dig i is-køen hos Byens Bedste Isbar – her får du guddommelig is!
+ WHERE

Islands Brygge 11
2300 København S